Fashion

Filmtip: Monsters University!

Afgelopen weekend was Girlscene aanwezig bij de première van de nieuwe Disney film: Monsters University! De première vond plaats in, hoe kan het eigenlijk ook anders, Disneyland Parijs! In de bioscoop in Disney Village waren ook verschillende BN’ers aanwezig tijdens de blauwe loper. De nieuwe film blijkt nu al een hit te zijn en terecht!

Monsters University is het tweede deel van de film Monsters & Co. Je weet wel de film met die grappige monsters en dat schattige kleine meisje. In deze film draaide het volledig om de fabriek waar de monsters naar de mensenwereld gaan om kleine kinderen te laten schrikken. Het gegil van kinderen levert namelijk energie op voor de monsterwereld. Toen Sully (het blauwe monster) de mensenwereld in ging, was er een meisje met hem mee terug gegaan naar de monsterwereld. Hij moest het meisje verborgen houden voor de andere monsters, omdat de andere monsters dachten dat mensen gevaarlijk waren. Zijn grote vriend Mike (het schattige, kleine, groene monstertje) hielp hem daarbij.  

Monsters

In de nieuwe film, Monsters University, gaat het over het leven van Mike en Sully voordat ze bij de fabriek kwamen werken. Ze zitten namelijk nog op school en zijn net begonnen aan het studentenleven. Zo zijn ze eerstejaars aan de universiteit van Monsters University. Ze hebben nog niet veel gemeen, behalve dat ze allebei graag schrikkers willen worden bij de fabriek Monsters & Co.

Sully is erg populair en heeft een bekende schrikker als vader. Ook is hij heel goed in eng zijn en lijkt hem alles mee te zitten. Mike daarentegen is juist de grote studiebol, die gelooft in keihard leren. De twee maken heel wat mee tijdens hun eerste jaar en worden zelfs van de opleiding getrapt! Er is nog maar één manier om kans te maken om weer deel te kunnen nemen aan de schrikkers opleiding en dat is de schrikkers wedstrijd winnen. Monsters University zit, net zoals de vorige film, vol met humor!  

Monsters

Het leuke aan de Disney film, is dat je nooit te oud bent voor zulke films. De film is namelijk erg grappig en het is echt super leuk om de monsters nu in hun studentenleven, inclusief studentenvereniging en feestjes te zien! Ook kwamen verschillende BN’ers massaal op de première af, zo zagen we Carlo Boszhard, Valerio Zeno en Guido Spek (beter bekend als Sjoerd uit GTST).  

Een aantal redenen op een rijtje waarom jij ook naar deze film moet gaan:  
♥ De film zit vol humor
♥ Het is toch een beetje een jeugdsentiment
♥ Je kunt er met vriendinnen heen, maar het is ook een leuke film om je vriend mee te nemen
♥ Je kunt het verhaal van de film ook prima volgen als je de film Monsters & Co. niet hebt gezien.
♥ Maar, als je deel 1 hebt gezien, moet je sowieso ook naar deze film gaan!  

Monsters University draait vanaf 10 juli in de bioscoop. Check de website voor meer informatie & hieronder kun je de trailer bekijken:

Wat vind jij van de trailer? En wil jij de film Monsters University graag zien of laat je hem liever aan je voorbij gaan?