Celebs

Naam dochtertje Kimye bekend!

Er gaan geruchten rond dat de naam van het kersverse dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West waarschijnlijk is onthuld. Zo zou een verpleegkundige van het ziekenhuis Cedars Sinai de naam hebben gelekt. De naam begint met een 'K', zoals Kim dat graag wilde. Ben jij klaar voor de grote onthulling? Lees dan snel verder!

Twee dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat Kim Kardashian en Kanye West trotse ouders zijn geworden van een dochtertje. Tot nu toe is nog vrij weinig naar nieuws naar buiten gekomen over het kindje. Zo zijn er nog geen foto's beschikbaar en is de officiële naam nog niet bekend gemaakt. Toch gaat er nu een gerucht over de naam van het meisje. Zo zou ze de naam Kaidence Donda West hebben gekregen. Volgens de bron MediaTakeout heeft een verpleegkundige van het ziekenhuis deze naam onthuld.

Kimye
bron: Reporters.be

Zelf houden Kim en Kanye de lippen stijf op elkaar, maar deze naam zou weleens heel goed de echte naam van het meisje kunnen zijn. De naam begint ook met een 'K' zoals Kim dat graag zou willen en de tweede naam komt voor in de familie van Kanye. Donda was namelijk de naam van zijn moeder die in het jaar 2007 stierf op 58-jarige leeftijd. Genoeg redenen dus om te denken dat het meisje Kaidence Donda West heet.

Een ander leuk feitje over de naam is er op BabyNameWizard.com wordt beweerd dat de betekenis van 'Cadence' een ritmische stroom van klanken zou zijn, zoals in een gedicht of een lied. Kaidence zou in dit geval best afgeleid kunnen zijn van Cadence. De betekenis zou dan natuurlijk weer linken naar de muzikale rapper, pappa Kanye.

{@module=postPoll id="29"}

Bronnen: Refinery29.com, Heavy.com, MTV.co.uk, ad.nl