Lifestyle

Met deze 10 geweldige tips wordt jij een expert in flirten via WhatsApp!

Wanneer je eindelijk het nummer van je ultieme crush hebt, dan wil je natuurlijk graag goed voor de dag komen. Maar wat zeg je in die eerste gesprekken? Hoe moet je flirten via WhatsApp? Help! Wij hebben 10 handige tips voor je.

Yes, je hebt eindelijk het nummer van je crush gescoord! Nu kun je met diegene WhatsAppen en dat is fijn, want via je mobiel durf je toch net wat meer. Maar hoe moet dat eigenlijk, flirten via WhatsApp? En waar moet je op letten? Lees het hier!

#1 Houd het eerste berichtje simpel
Je hebt nu het nummer van je crush, maar wat nu? Het blijft altijd lastig wat je in het eerste berichtje moet zetten. Wij raden aan om het eerste berichtje simpel te houden. Niet te veel poespas, vraag bijvoorbeeld of diegene een leuke avond heeft gehad of ook jouw favoriete serie kijkt. Sluit ook simpel of met een ‘x’ of ‘kus’.

#2 Bedenk vijf onderwerpen waar je het altijd over kan hebben
Oké, de eerste stap is gezet. Maar waar moet je het nou over hebben? Onze tips is om vijf onderwerpen te bedenken waar je het altijd over kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan school, sport, een film, het weer of iets leuks wat je hebt gedaan. Zo weet je altijd wat je moet zeggen en na een tijdje zal je zien dat het gesprek vanzelf gaat.

#3 Maak grapjes
Hoe kun je nou flirten over WhatsApp? Wat ons betreft zijn grapjes een goede manier om te flirten. Maak grapjes die ook flirterig opgevat zouden kunnen worden, op die manier laat je zien dat je leuk bent om mee om te gaan én het geeft de ander de kans om er flirterig op in te gaan.

#4 Gebruik smileys
Met een smiley kun je alles flirterig maken. Snappen jullie wat we bedoelen? 😉

#5 Toon interesse
Een ander vindt het leuk om te weten dat je geïnteresseerd in diegene bent. Weet jij dat de ander een belangrijke afspraak had? Vraag dan aan hoe het is gegaan. Hij of zij weet dan dat je aan hem of haar hebt gedacht.

#6 Geef diegene een compliment
Wie houdt er nu niet van een complimentje? Zeg bijvoorbeeld dat je crush er leuk uitzag!

#7 Houd het luchtig
Soms ben je geneigd om heel persoonlijke dingen over WhatsApp te zeggen, simpelweg omdat het een stuk minder eng is dan als je het in het echt zou zeggen. Toch is het meestal beter om belangrijke of persoonlijke dingen in het echt te vertellen, want een berichtje kan verkeerd opgevat worden. .

#8 Heb geduld
Het liefst wil je natuurlijk dat de ander meteen op je bericht reageert, maar het is belangrijk om geduld te hebben. Als je het ‘s avonds laat stuurt is het logisch dat hij niet meteen antwoordt. Wacht het antwoord gewoon af en als diegene niet reageert, dan wil diegene daar misschien wel wat mee zeggen.

#9 Lees het nog een keer
Lees het berichtje nog eens voordat je het verstuurt. Wil je het wel echt sturen? Misschien is heb je het berichtje in een opwelling getypt of had je al een drankje op toen je het schreef. Je wil natuurlijk geen spijt krijgen van je berichtje, daarom is het goed om het nog eens te lezen.

#10 Check de ontvanger
Met één druk op de knop is je berichtje verzonden. Het zou een ramp zijn als jouw flirterige app bij iemand anders dan je crush terecht zou komen! Check daarom even of je het wel naar de juiste ontvanger verstuurt.

Must reads 👀