News

Geslacht Kim & Kanye’s baby onthuld

Het was gisteren een spannende dag voor Kim Kardashian. Ze had gisteren niet alleen haar Baby Shower op de planning staan. Gisteravond, was de première van het achtste seizoen van Keeping up with The Kardashians en tijdens die aflevering werd het geslacht van Kim en Kanye's baby onthuld!

Yeaah, jullie lezen het goed, Kim en Kanye verwachten in juli een meisje! Het geslacht werd onthuld tijdens een bezoekje aan de gyneacoloog.

Kim was samen met haar moeder Kris Jenner en haar zussen Khloe en Kourtney bij de gyneacoloog. Het was al de derde keer dat de gyneacoloog het geslacht van de baby probeerde te vinden, maar bij ieder eerder bezoek was het niet te zien omdat de baby in een bepaalde houding zat waardoor het geslacht niet te zien was.

Dit keer was het echter raak. Kim's moeder Kris vroeg aan de dokter 'Do you see a little peepee?' waarop de dokter antwoordde 'I don't see any peepees'. Kim's reactie 'It definetely would take after his father so you would see it' (met andere woorden: Kanye's geslachtsdeel is zeer 'aanwezig' en aangezien het een kind van Kanye is, moest de 'peepee' wel duidelijk zichtbaar zijn, mocht er een 'peepee' aanwezig zijn).

Kim's reactie op het nieuws?

"I'm so excited we're having a girl, who doesn't want a girl? They're the best and I know that's really what Kanye had always wanted. He wanted a little girl."

Nog een maandje wachten, dan zal Kim naar verwachting bevallen van het meisje. Hoe denken jullie dat ze het zal noemen? Zal ze, in de traditie van haar moeder, voor een voornaam met de K gaan? Of zal ze net als haar zus Kourtney voor een compleet andere naam kiezen (Mason / Penelope). Wij gokken op Kassandra, Kristel of toch Kimye

Bron: E! Entertainment

Must reads 👀