Beauty

Benefit CORE COLOR

Wij zijn gek van het cosmetica merk Benefit! De producten komen altijd in vrolijke verpakkingen, waar je meteen blij van wordt. Vandaag hebben we weer twee fijne producten om te reviewen, namelijk een oogschaduw en lipgloss. De cream oogschaduw en ultra plush lipgloss maken deel uit van de nieuwe CORE COLOR collectie van Benefit. Lees snel verder en ontdek wat wij van deze make-up vinden!

De producten:
Benefit

Cream oogschaduw ‘Skinny Jeans’:
Oogschaduw

Benefit

Ingrediënten:
ingredienten

♥ Wat vind ik?
Het eerste wat mij meteen opvalt, is dat de oogschaduw niet zo dik aanvoelt als de meeste cream oogschaduw. Daardoor is het erg fijn om aan te brengen. Het is een donkergrijze kleur met een glans erin verwerkt. Ik dacht eerst dat het behoorlijk zou gaan glitteren, maar dit valt gelukkig mee. Het geeft juist een mooie glans. De cream oogschaduw kost € 19,00.

Ultra plush lipgloss 'Lollibop':
Lipgloss

Lipgloss

Ingrediënten:
ingrediënten
 

Het resultaat:
lipgloss

♥ Wat vind ik?
Ik vind het een mooi kleurtje en het maakt je meteen klaar voor de zomer! Ook is de gloss maakt het de lippen lekker zacht. Het grootste voordeel is dat de lipgloss niet plakt, dit in tegenstelling tot veel andere merken. De lipgloss kost € 17,00.

Benefit

De CORE COLOR collectie bestaat uit 10 cream oogschaduws, 12 poeder oogschaduws, 6 lipglossjes en 10 lippenstiften. De producten liggen vanaf nu in de winkel en zijn verkrijgbaar bij Douglas. Helaas zijn de producten qua prijs niet voor iedereen weggelegd, maar het sparen is het zeker waard!

Wat vind jij van de nieuwe producten van Benefit?  

Must reads 👀