News

Gossip Girl(scene) week 18

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Jennifer Lawrence is een van de meest begeerlijke vrijgezellen ter wereld, maar ze schijnt weer van de markt te zijn! De actrice werd dinsdag in een restaurant gespot met niemand minder dan.. haar ex! Jennifer en Nicholas Hoult (ook een acteur, hij speelt onder andere in de film Warm  Bodies) zouden volgens aanwezigen een 'gezellige tijd' hebben. Nicholas & Jen zouden enkele uren gedineerd hebben en elkaar intiem geknuffeld hebben…

Iedereen weet dat Mila Kunis een prachtige vrouw is, maar nu is zij ook de meest sexy vrouw ter wereld. Het blad FHM heeft haar deze titel gegeven. Volgens FHM is Mila niet alleen mooi, maar ook nog eens heel grappig. Het tijdschrift ontving nog nooit zoveel stemmen voor de top 100 als dit jaar.

De nummer twee is Rihanna, gevolgd door de Britse actrice Helen Flanagan. Kim Kardashian haalde plek 38, Britney Spears 85 en Modern-Family actrice Sofia Vergara was nummer 100.

Nog meer prijzen! Kristen Stewart is volgens Glamour UK de best geklede vrouw van 2013. Vorig jaar had ze de titel ook al! 'Of ze nou Zuhair Murad of Balenciaga draagt, elke look is compleet met haar eigen rock-chick style' aldus Glamour. Toch is niet iedereen fan van Kristen's stijl en maar daar trekt de actrice zich niks van aan: 'Ik ben het oneens met de mensen die het niet leuk vinden wat ik draag'. De Twilight-ster draagt platte schoenen en zelfs All Stars op de rode loper, Kristen weigert om pijn te lijden in hakken.

Emma Watson mag zich nummer twee noemen, daarna volgt Kate Middleton. 


Bron

Het gaat bergafwaarts met Amanda Bynes. Ze twittert steeds raardere dingen, zoals een topless foto! De hele wereld vraagt zich af wat er met haar aan de hand is en vindt  dat ze hulp nodig heeft. Zelf heeft Amanda geen idee waar iedereen het over heeft: 'Ik heb geen idee waarom mensen zeggen dat ik gek ben. Ik heb het alleen van lelijke mensen gehoord, dus het maakt me niets uit. Ik heb alleen hot friends. Zij steunen mij altijd.'

Er wordt gespeculeerd dat Amanda een alcoholverslaving heeft, maar dat zou onmogelijk zijn omdat ze naar eigen zeggen 'allergisch is voor alcohol'. Ook claimt ze dat ze geen wiet rookt, alleen tabak. 

Tja…

Taylor Swift's carrière gaat als een speer en we kunnen wel raden dat de zangeres miljoenen centjes op de bank heeft staan. Blijkbaar heeft ze ook heel wat geld in haar spaarvarken zitten; Taylor heeft haar vierde huis voor een bedrag van 17 miljoen dollar gewoon cash afgerekend! Wij zijn benieuwd of haar spaarvarkentje nu helemaal leeg is. 

H&M heeft alweer de volgende ster binnengesleept! Na Beyoncé's badkleding campagne, is het de beurt aan niemand minder dan topmodel Gisele Bundchen. Zij zal schitteren in de herfstcampagne van de winkelketen. Er zijn al twee teasers verschenen en nu zijn wij wel heel benieuwd naar de rest van de campagne! Goed bezig, H&M. 

Bron: nu, ohnotheydidnt, huffingtonpost
Bron beeld: reporters