Beauty

Pijnloos je haar ontklitten met de Plonter Borstel!

Je kent vast wel het gevoel dat, wanneer je hebt gezwommen in de zee of in het zwembad, je vaak met geen mogelijkheid een borstel door je haar heen krijgt. Dan is de Plonter Borstel van Hairworkxx echt een uitvinding! Deze borstel belooft namelijk met gemak je haar te ontklitten en zelfs te laten glanzen! Wij zijn benieuwd of het werkt en zijn aan de slag gegaan met een review.

In de zomer hebben we vaak last van stug en onhandelbaar haar. Dit komt doordat we lekker in de zee gezwommen hebben, of doordat we een duik hebben genomen in het zwembad. Maar al dit zoute zee- of chloorwater is geen pretje voor je haar. En zeker niet als je er nog met een borstel doorheen moet. De Plonter Borstel belooft het haar pijnloos en gemakkelijk te ontklitten. Dit komt door het speciale ontwerp van de borstel. Het breken van je haar wordt hierdoor geminimaliseerd waardoor het haar voller en gezonder aanvoelt en er ook zo uitziet. De handige borstel is voor ieder haartype geschikt en kun je op nat en droog haar gebruiken, wij zijn benieuwd!  

De borstel:
borstel


Begin bij het borstelen met de onderkant van je haar, zodat de onderste klitten er al uit zijn. Werk vervolgens steeds meer omhoog, totdat je haar helemaal ontklit is.  

Voorbeeld

♥ Wat vind ik?
De borstel werkt erg fijn! Ik kom gemakkelijk met de borstel door mijn haar, terwijl er best veel klitten in zaten. Ook voelt mijn haar lekker zacht en heel gezond aan na het borstelen. De echte test was voor mij om de borstel te testen met nat haar. Vaak kom ik met geen enkele borstel door mijn haar heen als het nat is, maar met deze borstel wel! Ik vind het echt een topuitvinding en het is een handig formaat om bijvoorbeeld mee te nemen naar het strand. Je zou de borstel eventueel ook nog kunnen gebruiken bij het verdelen van conditioner in je haar.

borstel 

De borstel is verkrijgbaar bij professionele kapsalons. Voor het dichtstbijzijnde verkoopadres kun je het beste een kijkje nemen op de site. De borstel is in het zwart met roze hartje verkrijgbaar en kost € 12,50.

Heb jij vaak last van stug en onhandelbaar haar?