News

Gossip Girl(scene) week 17

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Bron beeld

Houdt het dan nooit op? Selena Gomez en Justin Bieber werden afgelopen week weer zoenend gespot! Selena bracht een bezoekje aan haar ex-vriendje die op dat moment in Noorwegen was voor zijn tour. De meningen over de rendez-vous zijn een beetje verdeeld. Kamp Bieber is blij dat Selena Justin misschien weer een kans wil geven, ze zien dat Selena goed voor hem is. Kamp Selena is woedend, ze vinden dat Justin een slechte invloed op haar heeft en dat ze beter af is zonder hem. Wordt vervolgend, natuurlijk.


Bron beeld

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn nog steeds samen, ook al gaan de geruchten nog steeds dat de verloving verbroken is. Miley vertelde in een interview dat ze alles en iedereen de afgelopen maanden verwaarloosd heeft. Ze besteedt al haar tijd op dit moment in de studio. Ook zegt ze dat ze Liam te weinig aandacht heeft gegeven. Maar haar album staat op dit moment op de eerste plaats. Maar Miley en Liam zijn nog steeds samen. We kunnen niet wachten om te horen wat Miley allemaal gemaakt heeft in de studio!


Bron beeld

Reese Witherspoon werd afgelopen weekend opgepakt door de politie. Reese zat samen met haar man Jim Toth in de auto, Jim zat achter het stuur en had teveel gedronken. Hij werd opgepakt door de politie, iets wat Reese niet zomaar liet gebeuren. Ze begon te schreeuwen naar de politie of ze wel wisten wie ze was. De politie vroeg haar aan de kant te gaan, maar dit deed ze niet, waarna de politie ook Reese oppakte. Uiteindelijk zijn de twee diezelfde avond nog op borgtocht vrijgekomen.


Bron beeld

Kanye West bevindt zich de laatste maanden veel in Parijs en nu weten we waarom! Kanye doet er alles aan om niet in beeld te hoeven komen bij Kim's realityserie 'Keeping Up With The Kardashians'. Hij vindt het programma vreselijk en wil er niets mee te maken hebben. Kim mag Kanye niet eens bellen als de camera's rollen. Eerder kwam Kanye nog wel eens voorbij de realityserie, maar dat was voordat Kim en hij een relatie hadden. 

Ondertussen is Kim ook eindelijk gescheiden van Kris Humphries. Twee weken voordat de rechtszaak begon bleek Kris toch bereid te schikken met Kim. 


Bron beeld

Vorige week schreven we al over het vriendje van Lourdes Léon, de dochter van Madonna. De zestienjarige Lourdes is sinds kort samen met Homeland acteur Timothée Chamolet. We vroegen ons toen af wat mama Madonna daarvan zou zeggen en we hebben nieuws! Timothée is goedgekeurd! Op het moment dat Madge hoorde dat Lourdes een vriendje had, werd het vriendje gesommeerd om naar Madonna's appartement te komen. Het zou zenuwslopend geweest zijn en Madonna zou de twee allerlei regels op hebben gelegd, maaarrrrrrrr ze mogen elkaar wel blijven zien. Halleluja!

Bron: Nu.nl / Ohnotheydidnt / PerezHilton

Must reads 👀