Celebs

10 Disneysterren: toen & nu

Kun je de tijd nog herinneren dat je naar Zack & Cody & Lizzie McGuire keek? En dat Mean Girls en High School Musical de allercoolste films waren die je gezien moést hebben? De acteurs waren de allergrootste sterren en de meeste zijn nog steeds in the picture. Tijd om een vergelijking te maken: hoe waren ze toen en hoe zijn ze nu?

Demi Lovato

Toen

Nu

Demi Lovato heeft de laatste jaren veel meegemaakt. Ze was een superster, maar uiteindelijk brak de bekendheid en de hectiek haar op. Ze werd opgenomen in een kliniek voor boulimia en automutilatie. Gelukkig is die tijd voorbij en tegenwoordig gaat het stukken beter met haar. De zangeres zit in de jury van de Amerikaanse X-factor en ze zet zich in voor veel goede doelen. 

Cole & Dylan Sprouse (a.k.a. Zack & Cody)

Toen

Nu

Deze tweeling heeft veel kattenkwaad uitgehaald in Zack en Cody! In de serie woonden ze in een hotel, maar in het echte leven ging het er wel anders aan toe. Dylan en Cole waren in 2007 de rijkste kinderen ter wereld en in 2010 kregen de twee het hoogste salaris van alle Disney tv-sterren. Dylan en Cole studeren momenteel aan de New York University.

Lindsay Lohan

Toen

Nu

Eens een onschuldig meisje, nu een actrice die regelmatig negatief in het nieuws is. Nu is ze te zien in Scary Movie 5, maar in mei moet ze verplicht naar rehab. Wij zijn benieuwd of het daarna beter met haar zal gaan. 

Hilary Duff

Toen

Nu

We kennen Hilary Duff van Lizzie McGuire, maar daarna heeft ze zeker niet stilgezeten. Ze heeft in een paar films gespeeld (A Cinderella Story, anyone?) en Hilary is ook aan het zingen geslagen! Daarnaast heeft ze twee kledinglijnen ontworpen en de blondine is de auteur van twee boeken. Hilary is moeder van een zoontje en binnenkort is ze weer eens op tv te zien met een gastrol in Two and a Half Men. 

Corbin Bleu

Toen

Nu

Corbin heeft een tijdje in de spotlights gestaan door de razend populaire High School Musical, maar inmiddels is hij een beetje op de achtergrond getreden. Hij speelt in musicals en hij had onlangs een rol in een internet-serie. 

Zac Efron

Toen

Nu

Iedereen was verliefd op hem en nog steeds kunnen we onze ogen niet van hem afhouden. Zac's carrière gaat nog steeds in een stijgende lijn. Hij heeft in veel succesvolle films gespeeld en Zac heeft al drie nieuwe films op de planning staan. 

Ashley Tisdale

Toen

Nu

Afgelopen week stond Ashley nog op de rode loper voor haar nieuwe film Scary Movie 5. De actrice/zangeres is al een tijdje een van de grootste sterren in Hollywood. Voor haar nieuwe film speelde ze in de serie Hellcats, maar helaas is daar maar een seizoen van gekomen. Haar zangcarrière staat momenteel op een laag pitje. Ashley's volgende film is Left Behind, waarin ze een vrouw speelt die op zoek is naar haar familie. 

Vanessa Hudgens

Toen

Nu

Ze werd ooit bekend door High School Musical en nog steeds is Vanessa niet weg te denken uit Hollywood. Je kunt haar nieuwe film Spring Breakers nu in de bioscoop zien. Onlangs heeft ze het liedje '$$$ex' uitgebracht om de film te promoten. 

Selena Gomez

Toen

Nu

Selena heeft het net uitgemaakt met Justin Bieber, maar dat betekent niet dat ze bij de pakken neer gaat zitten. Net als vroeger is de brunette razend druk met allerlei projecten. Ze is nu samen met Vanessa te zien in Spring Breakers en haar nieuwe album komt in de zomer uit. 

Miley Cyrus

Toen

Nu

Hannah Montana groeide uit tot een echte idool, maar inmiddels heeft Miley Cyrus haar vleugels uitgeslagen. Ze heeft in een paar rolletjes in tv-series en films gehad, maar ze focust zich nu voornamelijk op haar zangcarrière. Vandaag heeft ze nog een nieuwe single uitgebracht. Ook is Miley verloofd met Liam Hemsworth. 

Wie vind jij het meest veranderd? En wie het minst?

Bron beeld: reporters