Lifestyle

Crea bea’s ontdekt: Lisa, Jeanique, Sanne & Elvira

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje in het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken wilden delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben?

Deze meiden kunnen ontzettend goed tekenen en zijn er dan ook druk mee bezig. Ze willen graag hun kunstwerken met jou delen om jou te inspireren ook de crea bea uit te gaan hangen. Iedereen heeft een creatieve kant en een verborgen talent. Pak dus je potlood en ga op zoek naar jouw talent. Remember: oefening baart kunst.  

Onderstaande ontwerpen zijn gemaakt door Lisa. Lisa zit op dit moment in haar laatste jaar van de opleiding Grafisch Vormgeven op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Sinds kleins af aan houdt ze ervan om creatief bezig te zijn.

Lisa

Lisa

Lisa

Lisa

Lisa

Lisa is ook pas geleden begonnen met haar eigen webshop. Hier kun je verschillende ontwerpen van Lisa shoppen. Het leuke is dat ze ook haar ontwerpen op zonnebrillen en canvas tassen verkoopt!

Onderstaande ontwerpen zijn van Jeanique. Jeanique volgt de opleiding Interieuradvisering op het hout- en meubileringscollege in Rotterdam en zit momenteel in haar derde jaar. Omdat ze zo erg van tekenen houdt heeft ze gekozen voor een kunstklas. Hier is ze al hard aan het werk om een portfolio op te bouwen. Wil je haar volledige portfolio bekijken? Neem dan een kijkje op haar blog.

Jeanique
Dis is een tekening met Lady Gaga. Jeanique heeft deze gemaakt met waterverf, fineliner en kleurpotlood.

Jeanique
Hier heeft ze Drew Barrymore nagetekend. Deze tekening heeft ze gemaakt met fineliner en kleurpotlood.

Jeanique
Dit is een tekening die ze moest maken voor een schoolopdracht. Ze heeft deze gemaakt met een dikke marker en acrylverf.

Jeanique
Ook dit is een schilderij, gemaakt voor een schoolopdracht. Ze moest een 3d ontwerp maken en ze heeft voor dit ontwerp houten plankjes gebruikt.

Jeanique
Dit is een tekening van Lana Del Rey, ook gemaakt met fineliner en kleurpotlood.

Onderstaande foto's zijn gemaakt door Sanne. Sanne is pas begonnen met fotograferen en is er al ontzettend veel mee bezig. Zo kijkt ze altijd om zich heen om geen enkel mooi plaatje te missen. Ze oefent het fotograferen op haar katten, maar ook vindt ze het mooi om 's avonds de zonsondergang te fotograferen. De dieren die op deze foto's zijn vast gelegd leven vrij en zijn dus niet in de dierentuin vastgelegd.

Sanne

Sanne

Sanne

Sanne

sanne

Onderstaande tekeningen en creaties zijn van Elvira. Ze heeft een zwak voor alles wat met creatief zijn te maken heeft. Op dit moment volgt ze de opleiding medewerker styling op het Deltion College in Zwolle. Hoewel ze een modeopleiding volgt heeft maar een klein deel van wat ze eigenlijk doet ermee te maken. Van kleding of huisdecoratie naaien, visitekaartjes maken, cadeautjes inpakken, tot portret tekenen. Hier hoopt ze later haar beroep van te kunnen maken. Ze werkt veel met waterverf en fineliner, maar daarnaast gebruikt ze ook alcoholstiften of houtskool.

Elvira

Elvira

Elvira

Elvira

Elvira

Wil jij net als deze meiden met jouw tekening/ schilderij of kunstwerk op Girlscene.nl? Dat kan! Stuur foto's van jouw mooiste creaties, maar ook informatie van waar je passie vandaan komt en wat je inspireert naar info@girlscene.nl o.v.v. 'Inspiratie talent'. Wie weet zie jij jouw kunstwerken terug op Girlscene!

Wat vind jij van de verschillende tekeningen?

Met dank aan Lisa, Jeanique, Sanne & Elvira