Beauty

Verschillende soorten smokey eyes

De smokey eye is al jaren razend populair. Jouw ogen vallen extra op met deze look en wie wil dat nou niet? Hoewel de classic smokey eye perfect is voor een feestje, is het niet erg geschikt voor een schooldag. Gelukkig kun je smokey eyes op veel verschillende manieren maken! Hier vind je een aantal smokey eyes & hoe je ze moet maken!

Subtiele Smokey eyes voor een schooldag


Dit heb je nodig:
– Foundation
– Eyeliner/Kohlpotlood
– Grijze oogschaduw
– Bruine oogschaduw
– Mascara

Kies voor grijze en bruine accenten. Geen zwart, want dan is het te heftig. Begin met een beetje foundation op de oogleden. Breng daarna de eyeliner/kohlpotlood grof aan, dat mag bij een smokey eye. Breng de grijze oogschaduw dicht op de wimperlijn aan, ook onder je oog. Doe daarna de bruine oogschaduw op het ooglid. Begin met faden bij de wimperlijn. Voeg koele en warme tonen samen, hierdoor geef je het oog nog meer expressie en wordt je look neutraler. Maak de look af met een beetje mascara op de onderste en bovenste wimpers. 


Tadaaaa!

De classic smokey eye, stap voor stap


Bron

Lisa Eldridge is een bekende visagiste die al veel celebrities heeft mogen opmaken. Zij maakt altijd de mooiste smokey eyes en hieronder kun je stap voor stap zien hoe ze dat doet!

Snelle smokey eyes

Watch on YouTube

Green Glamorous Smokey Eyes

Watch on YouTube

Paarse Smokey Eyes

Watch on YouTube

Metallic Smokey Eyes

Watch on YouTube

Gouden Smokey Eyes

Watch on YouTube

Navy Smokey Eyes

Watch on YouTube

Welke smokey eyes ga jij maken?

Bedankt voor de tip Liesl! 

Must reads 👀