Lifestyle

Meet de Barbie Man!

Hij heeft er meer dan 2000, vult er vier kamers mee en heeft er 80.000 dollar aan uitgegeven: Stanley Colorite kan met recht de Barbie Man genoemd worden. Zijn verzameling is waanzinnig! Ben jij benieuwd hoe zoveel Barbies bij elkaar eruitzien? Lees dan snel verder!

Het lijkt wel een museum; het huis van Stanley in Florida. Het huis heeft zeven kamer, waarvan er vier gevuld zijn met zijn verslaving; Barbies. Voor Stanley is Barbie geen kinderspeelgoed, maar een way of life. Hij heeft al meer dan 2000 Barbies die hem 80.000 dollar hebben gekost.

Zo'n grote collectie krijg je natuurlijk niet vanzelf. De Barbie Man verzamelt de poppen al zestien jaar. Denk maar niet dat hij ooit klaar is met verzamelen, Stanley wil het liefst zijn hele huis vol met Barbies. 

Stanley heeft in zijn vriend een gelijke gevonden. Stanley's partner Dennis heeft al meer dan 1000 Ken's! Samen reizen ze de hele wereld over voor Barbie-bijeenkomsten. Stanley zegt dat hij elk jaar ongeveer 30.000 dollar uitgeeft om zijn Barbiecollectie uit te breiden. Hij beperkt zijn verzameling trouwens niet tot Barbiepoppen; de Barbie Man is ook gek op Barbiekleding.

Zijn duurste Barbie? Dat is de Pink Splendor Barbie waar een prijskaartje van 1000 dollar aanhing. 

Kijk mee naar zijn collectie!


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Er is ook nog genoeg ruimte voor Ken.
Bron


Bron

De duurste Barbie!
Bron

Watch on YouTube
Wat vind jij van de Barbie Man? Een leuke verzameling of is hij een beetje doorgeslagen?

Bron: dailymail, abcnews

Bedankt voor de tip Fatima!