Winnen

Ontdek Kroatië & win! [afgelopen]

Kroatië is misschien niet een vakantiebestemming waar je als eerste aan denkt. Maar het land heeft zon, zee, strand en veel avonturen! Geen wonder dat steeds meer jongeren er naartoe reizen. Kroatië is een groot feest! Wil jij het land en al zijn hotspots zelf ontdekken? Girlscene biedt jou de kans om samen met Simi Reizen naar Kroatië te gaan!

Een beetje relaxen, maar toch op avontuur gaan. Een actieve strandvakantie is wat ons betreft de ideale vakantie. Houd jij ook van fun, feest en gezelligheid, maar wil jij niet alleen maar op het strand liggen? Dan ben jij bij Simi Reizen aan het juiste adres. Deze reisorganisatie biedt actieve jongerenvakanties aan. Zo ook naar Kroatië!

Kroatië is de meest populaire reis uit het aanbod. Tijdens deze jongerenreis verblijf je op een camping die slechts 30m van het strand is. Je kunt dus elk moment zonnen op het strand! De reizen zijn volledig verzorgd, inclusief maaltijden en dergelijke. Je bent tenslotte op vakantie, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken! Twee weken lang geniet je van zon, zee, stand en avontuur. 

In Kroatië kun je terecht voor uiteenlopende outdoor-sporten zoals raften, rotsklimmen, canyoning, zeekajakken en nog veel meer. Maar je kunt er ook heel goed uitgaan! Een perfecte mix van ontspanning en actie.

Als Girlscene-lezeres kun jij kans maken op een Simi Reis naar Kroatië t.w.v. € 899!

Als je wint word jij een Girlscene-reporter en breng je verslag uit op de website. Ook komen wat vakantiefoto's op de Facebookpagina van Simi Reizen. Dus:
– Wil jij een fantastische actieve vakantie winnen?
– Houd je van schrijven?
– Ben jij tussen de 16 en 28 jaar? 

Stuur je dan je favoriete vakantiefoto + verhaal naar info@girlscene.nl en wie weet win jij die vakantie naar Kroatië!

Must reads 👀