Beauty

Herôme: 100% Hollands voor Q’day!

Koning(inne)dag staat weer bijna voor de deur! En niet zomaar een Koninginnedag, maar één die de geschiedenis zal ingaan. Willem Alexander zal namelijk deze dag ingehuldigd worden als koning en de koningsdag is hiermee een feit! Extra reden voor een groot feest en Herôme heeft dé perfecte lakjes voor deze dag. Ga voor rood, wit, blauw met oranje en combineer de nagellak zoals jij dat wilt!

Alle lakjes bij elkaar:
Nagellak 

nagellak

Rode nagellak
Nagellak

♥ Wat vind ik?
Deze nagellak is heeft een mooie heldere kleur rood, de lak dekt al goed na één laag. Ook is de lak lekker snel droog en hoef je dus niet al te lang te wachten om te kunnen feesten! Het kwastje is erg prettig om mee te lakken, je kunt er gemakkelijk je nagels mooi mee lakken. De lak heeft een mooie glans.  

De witte nagellak: White or Without  
Nagellak

♥ Wat vind ik?
De witte kleur dekt niet zo heel erg goed. Op de foto heb ik de nagellak in twee lagen aangebracht, maar de lak is nog steeds een beetje doorzichtig. Verder droogt ook deze nagellak lekker snel en hij heeft een mooie glans.  

Blauwe nagellak
Nagellak

♥ Wat vind ik?
Deze nagellak is diepblauw van kleur en dekt het beste na twee lagen. Daarnaast heeft ook deze lak een mooie glans en is hij lekker snel droog.  

Oranje nagellak
Nagellak
 

♥ Wat vind ik?
Deze variant heeft een glinstering in de lak, in tegenstelling tot de andere lakjes, waardoor deze kleur er wat meer uitspringt. De nagellak dekt het beste na twee lagen, maar ook dan vind ik hem nog iets te doorzichtig. De oranje nagellak is heel leuk om te combineren met de andere kleurtjes, maar je kunt deze kleur natuurlijk ook op alle nagels doen!

Het resultaat:
Resultaat nagellak Herome

Nagellak

De nagellakjes zijn nu al verkrijgbaar bij de lokale drogisterij voor maar € 2,99!  

Wat vind jij van de nagellak van Herôme en hoe ga jij jouw nagels lakken op Koning(inne)dag?  

Must reads 👀