News

Gossip Girl(scene) week 11

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Justin Bieber werd afgelopen week gespot in Amsterdam! Eigenlijk zou hij zowel maandag als dinsdag een optreden geven in Portugal, maar dat eerste optreden heeft Bieber geschrapt. Daar is verder geen uitleg over gegeven, maar het schijnt dat de zaal maar voor 60% gevuld zou zijn en dat Bieber niet voor een "lege" zaal wilde optreden.

Goed, verder met Justin Bieber in Amsterdam, want daar was 'ie dus. Afgelopen zondag! Hij werd onder andere gespot in de Melkweg, bij een patatzaak, coffeeshop en souvenirwinkel. RTL Boulevard heeft er beelden van.

Meer nieuws over Justin, hij zou zich de laatste tijd als een verwend nest gedragen en zijn management zou maatregelen willen nemen door zijn sportwagens af te pakken… To be continued…

Lady Gaga stapt deze zomer in het huwelijksbootje met haar vriend Taylor Kinney. Althans, dat beweert een goede vriend van Gaga in de Engelse Tabloid The Sun. Volgens de vriend hebben Gaga en Taylor het in de zomer allebei iets minder druk en hebben ze tijd om te trouwen, de aankondiging kunnen we volgens hem snel verwachten.

Lady Gaga en Taylor leerden elkaar twee jaar geleden kennen op de set van Gaga's videoclip You & I, hij speelde hier een rol in. Taylor is namelijk acteur en ken je misschien wel uit de serie The Vampire Diaries. Als het nieuws waar is willen we Lady Gaga & Taylor Kinney van harte feliciteren!

Voor iedereen die wacht op nieuwe muziek van Selena Gomez; het wachten is bijna voorbij! In een interview met Teen Vogue vertelt Selena dat haar nieuwe (en vierde) studio album deze zomer gelanceerd zal worden, de eerste single kunnen we over een paar weken al verwachten. Dit keer is het niet Selena Gomez & The Scene, maar 'Selena Gomez". Het album wordt volgens Selena een "Dance/Pop-album" met een beetje een Ellie Goulding-feeling. Wij zijn heel erg benieuwd!

kim kardashian

Dat celebrities soms vreemde beauty gewoontes hebben, daar kijken we niet meer zo vreemd van op. Alhoewel…. Kim Kardashian heeft wel een hele aparte manier gevonden om haar huid mooi te houden. Bij deze kuur wordt er bloed uit de arm gehaald, daarna  wordt het met kleine naaldjes terug in het gezicht geïnjecteerd. Au!! Wat Kim hierover zegt: "I love trying anything that makes you look and feel youthful." Tsja..

mirande kerr

Arme Miranda Kerr. Het topmodel heeft een heftig auto ongeluk gehad. Ze werd daarna naar het ziekenhuis afgevoerd. Miranda Kerr is op de foto gezet terwijl ze een nekbrace om heeft. Ze probeert het te verdoezelen met een sjaal. Haar woordvoeder, Annie Kelly zegt het volgende: “She is in a lot of pain but really, we are just glad that it was not more serious." Sterkte! 

Bronnen: Just Jared, Independent.ie

Bron beeld: Reporters.com

Must reads 👀