News

Bieber valt flauw tijdens concert

Het is een onrustige week in het leven van Justin Bieber. Afgelopen maandag was hij negatief in het nieuws toen hij twee uur te laat bij zijn eigen concert in Londen arriveerde, naar verluidt omdat hij een computerspelletje aan het spelen was. Gisteravond werd Justin tijdens een ander concert in Londen onwel en werd hij met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.


Justin tijdens een concert in Londen eerder deze week

Justin klaagde het hele concert al dat hij zich niet goed voelde, maar met nog vier nummers te gaan ging het echt mis. Hij strompelde backstage en zakte in elkaar. Justin werd overgebracht naar een rustige ruimte en kreeg van EHBO'ers zuurstof toegediend. De dokter adviseerde hem dringend het concert te staken, maar Justin wilde zijn fans niet teleurstellen.

Vervolgens verscheen Justin's manager op het podium, hij vertelde het publiek wat er aan de hand was. Even later verscheen Bieber nog voor de laatste vier nummers op het podium, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis werd overgebracht.

In het ziekenhuis is hij behandeld en verder onderzocht, geen woord over wat er nu precies aan de hand is, maar Biebs instagramde wel een foto met het onderschrift "Getting better listening to Janice Joplin" en hij twitterde de geruststellende woorden "Bedankt voor alle liefde, ik heb de beste fans in de wereld. Nu uitzoeken wat er is gebeurd."

Get well soon Justin, we hopen dat er niets ernstigs aan de hand is en dat een beetje rust wonderen doet!

Bron: Ohnotheydidnt / Instagram / Twitter / Reporters

Must reads 👀