Beauty

Nieuwe zonneproducten van Etat Pur

De winter is gelukkig bijna voorbij en het zonnetje komt steeds vaker te voorschijn! Wij houden van de zon en kunnen daarom niet wachten om heerlijk buiten op een terrasje te zitten of om lekker op het strand te bakken… Maar een goede zonnebrand is daarbij wel een must. Etat Pur komt nu met nieuwe zonneproducten, lees snel verder!

Je zult wel denken: 'Er zijn toch al zooo giga veel zonneproducten op de markt?' Maar Etat Pur is toch wel net even wat exclusiever, het bijzondere aan de producten is dat het biomimetische producten zijn. Biomi wat? Dit betekent dat de ingrediënten die erin worden verwerkt, puur en volledig veilig voor de huid zijn.

Etat Pur

Etat Pur gebruikt niet veel ingrediënten per product, dit maakt het dan ook zo veilig voor de huid. Heel veel huidverzorgingsmerken gebruiken enorm veel ingrediënten in één product, terwijl het niet altijd duidelijk is wat de samenstelling doet voor de huid. Etat Pur zal geen ingrediënten samenvoegen waarvan ze niet weten of het schadelijk is of niet.

De producten bevatten geen conserveermiddelen, siliconen, water en alcohol om het risico op allergieën met chemische zwembadproducten (zoals chloor en schimmeldodende middelen) te minimaliseren.

Dit zit er wél in de zonnesprays:
♥ Caprylic/capric triglyceride
♥ Coco-caprylate
♥ Cocoglycerides
♥ Zinc oxide
♥ Titanium dioxide
♥ Silica dimethyl silylate
♥ Polyhydroxystearic
♥ Acid
♥ Stearic Acid
♥ Alumina

Er zijn verschillende zonnebrandsprays, namelijk:
één voor een middelhoge bescherming
een hoge bescherming en
een zeer hoge bescherming tegen de zon. 

Zonnespray Etat Pur

Als je makkelijk en snel bruin wordt past de spray met middelhoge bescherming het beste bij jou. Deze spray bevat SPF 15 en UVA 10. SPF staat voor de beschermfactor van zonnebrand en UVA staat voor ultraviolette A-stralen. Deze stralen kunnen net zo schadelijk voor de huid zijn als ultraviolette B-stralen (UVB). Als je UVA ziet staan op zonnebrandproducten beschermt het de huid tegen beide zonnestralen. De zonnebrand spray met middelhoge bescherming kost €15,60.

Als je een gevoelige huid hebt voor de zon, kun je het beste de spray  met een hoge bescherming gebruiken. Deze bevat een SPF 30 en UVA 16. Het is ideaal voor de lichte tot midden-donkere huid die geleidelijk bruint. De zonnebrand spray met hoge bescherming kost €17,80.

Voor de meiden met een zeer lichte huid die maar moeilijk bruin worden, is er de spray met een zeer hoge bescherming. Deze zonnebrand bevat SPF 50+ en UVA 26. Deze zonnebrand is ook geschikt bij fel zonlicht in de zomer in bijvoorbeeld de tropen en bergen. Ook wordt deze zonnebrand aanbevolen om littekens en tattoos te beschermen en bij pigmentvlekken. Deze spray kost €19,60.

Een pluspunt aan deze zonnebrand van Etat Pur, is dat je niet hoeft te wachten met zonnen tot de zonnebrand is ingetrokken in je huid. Je kunt meteen de zon in!

Etat Pur

Naast de zonnebrand heeft Etat Pur nog een mooi product dat de huid helpt om sneller natuurlijk bruin te worden. Peptide-6 Pro-melanie. Peptide-6 helpt de huid om zich beter te beschermen tegen UV-straling. Het helpt de huid om gelijkmatiger bruin te maken en vermindert overgevoeligheid van de huid. Ook helpt het om door de zon veroorzaakte beschadiging van de huid te voorkomen. De Peptide-6 Pro-melanine kost €24,80. Helaas wel erg prijzig, maar je krijgt er veel voor terug!

De ingrediënten van Peptide-6 Pro-melanie:
♥ Isodermic water
♥ Caprylic/ capric triglyceride
♥ Propanediol
♥ Alcohol
♥ Glycerin
♥ Glyceryl stearate
♥ Disodium phosphate
♥ Urea
♥ Capryloyl glycine
♥ microcrystalline cellulose
♥ Potassium phosphate
♥ Sodium lactate
♥ Cetearyl alcohol
♥ Sodium stearoyl gluatamate
♥ Xanthan gum
♥ Sodium hydroxide
♥ Cellulose gum
♥ Acetyl hexapeptide
♥ Dextran

De producten van Etat Pur zijn alleen verkrijgbaar via de webshop. Hierdoor kunnen zij hoogwaardige producten voor een betaalbare prijs verkopen. De zonnesprays zijn binnenkort verkrijgbaar op de webshop en de Peptide-6 Pro-mélanine is al verkrijgbaar.

Ga jij deze zonneproducten van Etat Pur uitproberen? En wij zijn natuurlijk jouw ervaringen met Etat Pur! Deel ze hieronder 🙂