News

Gossip Girl(scene) week 9

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Bron: Facebook

Watch on YouTube

Zangeres en actrice Demi Lovato verraste haar fans en ons deze week met haar nieuwe single Heart Attack (zie hierboven of ons artikel van afgelopen dinsdag). De single zou eigenlijk pas aanstaande maandag 4 maart uitgebracht worden, maar ze kon het niet langer voor zich houden. Het nummer is al te bestellen via iTunes en te zien op YouTube. Er is nog geen clip, omdat die nog niet bestaat. Ook weten we nog niet wanneer haar nieuwe album, de opvolger van Unbroken in 2011, uitkomt, of hoe het heet. Heart Attack gaat over verliefd worden en de spanning en angst die erbij kan komen kijken. Wanneer je een jongen niet echt leuk vindt, is het makkelijk om te flirten en contact te zoeken. Maar wanneer de vlam echt écht leuk is, dan kan het voorkomen dat je bang wordt. Lovato ervaart dat ook en vandaar dit prachtige nummer. Wat vinden jullie? 


Bron: Tumblr

Kim en Kanye worden volgens roddelkoning Perez Hilton deze zomer de trotse ouders van een babygirl. Hij heeft het van een betrouwbare bron gehoord, dus dan is het ook zo. De bron zou hebben gezegd: '"They're over the moon! Kanye always wanted a girl." Hilton is oprecht ontzettend blij voor het populaire stel. Hij kan zich niet voorstellen hoe verwend het meisje zal worden als je nagaat dat Kanye zijn vriendin al als een prinses behandelt. En nu kunnen we natuurlijk gaan speculeren over behoorlijke namen. Hebben jullie nog inspiratie? 


Bron: Twitter

Krijg jij ook geen genoeg van de Britse boyband One Direction? Wij in ieder geval nog lang niet, maar dat betekent niet dat we niet open staan voor nieuwe muziek. Nederland is namelijk sinds kort ook een boyband rijker: Mainstreet. De jongens Nils, Daan, Owen en Rein deden vorig jaar mee aan het Nationaal Junior Songfestival en timmeren sindsdien hard aan de weg. Ze brachten even geleden het nummer Mind Is Blown uit. De taal varieert van Engels en Nederlands. Dit is de tweede single van de boys en wij hebben een gevoel dat er vast nog wat zal volgen. Wat vinden jullie hiervan? 


Bron: Tumblr

Jennifer Lawrence beleefde deze week waarschijnlijk de mooiste week van haar leven. Ze ontving namelijk een Oscar voor haar rol in Silver Linings Playbook. Ze mocht het beeldje in ontvangst nemen in een prachtige lichte galajurk van Dior Haute Couture. De jurk was gemaakt van onder andere balein. Dat is geen zware, maar wel een ruimvallende, 'grote', stof. De jurk was strapless en de eyecatcher van de avond. Iedereen had het over het prachtige fenomeen dat over de rode loper van het Dolby Theatre in Hollywood liep. Toen Lawrence de prijs won, vergat ze dat haar jurk niet alleen ontzettend groot, maar ook nog eens erg lang was. Je voelt het al aankomen: ze vergat de rok op te tillen toen ze de trap besteeg richting het podium. De actrice viel languit op haar buik en de hele wereld keek toe. Ze herstelde zich echter op geweldige wijze!

Watch on YouTube
 
Dacht je dat dit al grappig was? Kijk dan eens naar dit filmpje. Lawrence wordt even versierd door Mega acteur Jack Nicholson. Die reactie! Wij lagen naast de stoel van het lachen.
 
 
Bron: Tumblr

Komen we nu dan eindelijk achter de reden van de breuk tussen tortelduifjes Selena en Justin? Daar lijkt het dus wel op. Of niet. Het lijkt erop dat Selena al voor de break-up wat aanrommelde met artiest Gucci Mane. De twee zitten samen in de film Spring Breakers en een productie-assistent van de set zegt dat de twee wel verdacht veel met elkaar omgingen gedurende de opnames. Zoveel, dat de hele crew het wat raar vond. Wij twijfelen of Selena dit echt zou doen. Wat denken jullie?


Bron: Facebook

De Oscars worden niet alleen in het Dolby Theatre in Hollywood gevierd. Zanger Elton John geeft ook altijd een luxe diner op deze avond. Onder de genodigden vallen vrijwel alle celebrities die niet op de Oscars zijn, de opbrengsten gingen dit jaar naar het Aids Fonds van Elton John. Op het diner zagen we de mooiste jurken en bijzondere verschijning. Daaronder viel ook Britney Spears. Ze lijkt nu eindelijk naar haar roots als brunette terug te keren. Ze ging jaren als blondine door het leven, maar nu na de break met haar verloofde, gooit ze het over een hele andere boeg. Wij vinden het resultaat prachtig en ze ziet er zelfs beter uit dan ooit. Ze zeggen wel eens dat vrouwen met een nieuw kapsel, nieuwe avonturen aankunnen. Wat denk jij? 


Bron: Tumblr

Rihanna straalde in de afwezigheid op het feestje van Elton John. Haar vriendje Chris Brown was er wel. Waarom was zijn vriendinnetje niet aan zijn zijde en was het ook al niet zo dat ze Valentijnsdag apart van elkaar vierden? Is er dan toch trouble in paradise? Het schijnt dat Rihanna op de avond van de Acadamy Awards haar 25ste verjaardag met vriendinnen vierde. Ze was al op 20 februari jarig, maar vierde haar verjaardag dus dagen erna nog steeds. Op haar verjaardag zelf is ze trouwens wel met Brown gespot. Ze liepen samen hand in hand op het strand van Hawaii. De foto hierboven? Genomen op haar verjaardag. Niks aan de hand dus. 

Bronnen: MTV, PerezHilton, Hollywoodlife, Posh24

Must reads 👀