Celebs

Zien! Dit is het knappe zusje van influencer Juultje Tieleman

zusje-juultje-tieleman

Juultje Tieleman is niet meer weg te denken uit de mediawereld. Ze is niet alleen actief op Instagram en YouTube, want we zien de influencer ook steeds vaker voorbij komen op TikTok. Maar wisten jullie ook al dat Juultje nog een jonger zusje heeft? 

Dit is Fee Tieleman, het jongere zusje van Juultje

En wij stellen je graag aan deze beauty voor!

Juultje Tieleman

Inmiddels heeft Juultje Tieleman alweer 1 miljoen volgers op Instagram. In het verleden had ze nog een relatie met YouTuber Gio Latooy en is ze daarna ook nog een aantal keer gespot met een andere Bekende Nederlanders. Helaas is deze knappe dame inmiddels weer van de markt en is ze helemaal gelukkig met Koen van Heest, van wie we af en toe een glimp opvangen op Juultje haar Instagram.

Instagram-account van Juultje

Juultje is inmiddels al langere tijd bezig met het delen van haar leven op zowel Instagram als op TikTok. Daarom vonden wij het tijd om eens even rond te gaan speuren op het Instagram-account van de beauty. En daar kwamen we een aantal foto’s tegen van haar zusje, Fee Tieleman, die ook behoorlijk wat volgers heeft op Instagram.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Het zusje van Juultje

Fee Tieleman is behoorlijk actief op social media en heeft inmiddels al 27 duizend volgers op Instagram. Het moge duidelijk zijn dat het influencen bij de familie Tieleman in de genen zit.

Fee Tieleman

Ook zijn de zusjes allebei in het bezit van enorm knappe looks, aangezien de twee allebei een prachtig gezicht hebben. Echte twins zijn Juultje en Fee niet, aangezien Fee met een donkere bos krullen door het leven gaat. En dit lijkt natuurlijk absoluut niet op de blonde haardos van Juultje.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

 

Lees ook
Juultje Tieleman deelt heftig nieuws op Instagram: ‘Ik kan wel janken’

Actief op TikTok

Naast Instagram is Fee ook actief op Snapchat en TikTok. En inmiddels heeft ze met de video’s die ze op het platform deelt al 2,7 miljoen likes bij elkaar geschraapt. “Welkom op het account waar ik me dagelijks voor schut zet”, schrijft ze in haar TikTok-bio.

Bekijk een van de TikTok’s van Fee hieronder: 

View post on TikTok

 

Bron: fem-femBeeld: instagram @feetielemanx

Must reads 👀