Celebs

Zien! Dit is het knappe zusje van Harrie ‘Dekhengst’ Snijders

Roos-Sanne
harrie-snijders-zus-milana

Een aantal jaar geleden mochten we kennis maken met Harrie Snijders tijdens zijn deelname aan Ex On The Beach. Al snel kreeg hij de reputatie van een echte player en werd hij bekend als Harrie de Dekhengst. Maar Harrie is niet de enige knapperd in zijn familie, zijn zusje is namelijk ook een prachtige dame! We stellen je dan ook graag voor aan Milana Snijders.

Dit is het knappe zusje van Harrie Snijders

Die goede looks zitten bij Harrie in de familie: zijn jongere zusje is namelijk ontzettend knap!

Milana Snijders

Het zusje van Harrie heet Milana Snijders en geheel onbekend is zijzelf ook niet! De knappe dame heeft namelijk ruim 80 duizend volgers op haar Instagram en mag zichzelf daarmee wel een influencer noemen. Ook FHM is deze verschijning niet ontgaan: ze staat namelijk in de FHM500 lijst. Deze lijst maakt het tijdschrift ieder jaar van de 500 knapste vrouwen van Nederlandse bodem.

Dat de 22-jarige Milana er zo goed uitziet is ook helemaal niet gek. In het dagelijks leven is Milana namelijk schoonheidsspecialist en make-up artiest. Ze weet dus wel het één en ander van uiterlijke verzorging! En dit zie je ook zeker terug: op iedere foto straalt ze weer.

Lees ook
OMG! Harrie Snijders gaat op zoek naar ware liefde in eigen datingshow

Band met haar broer

Het lijkt erop dat Milana en haar broer Harrie een hele goede band hebben. De twee staan namelijk regelmatig samen op de foto, reageren bijna altijd onder elkaars Instagram foto’s en Milana vergezeld haar broer vaak naar rode lopers en andere evenementen. Hoe lief! Bekijk hier de foto’s van Milana:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: RTL BoulevardBeeld: RTL