News

Joy’s zus (B&B Vol Liefde) verscheen eerder in dit programma

joy-b&b-vol-liefde

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is gisteren van start gegaan. En kijkers zaten weer massaal voor de buis voor het derde seizoen van dit populaire programma. Vooral de knappe Joy, die een B&B heeft in Malaga viel erg op. In de eerste aflevering zocht hij samen met zijn zus de kandidaten uit die bij hem langs mogen komen op Mount Joy. En dat was niet het enige wat de kijkers opviel, want de zus van Joy blijkt ook geen onbekende te zijn.

B&B Vol Liefde

Het gloednieuwe seizoen van B&B Vol Liefde verscheen gisteren op de buis. In het derde seizoen volgen we weer acht Nederlandse bed and breakfast-eigenaren die beginnen aan het liefdesavontuur van hun leven. Ze stellen hun harten open en gaan op zoek naar de ware liefde. Zij zijn op zoek naar een leuke partner met wie zij hun leven verder willen delen. Er worden eerst oproepen gedaan waarop mensen kunnen reageren, die vervolgens worden uitgekozen door de B&B-eigenaren zelf.

Joy

En dit seizoen doet dus de knappe Joy mee aan het programma. Hij heeft zijn jeugd vooral doorgebracht op Bali en vertrok op zijn twintigste in zijn eentje naar Spanje. Hij ging daar het vervallen en verlaten vakantiehuis van zijn vader opknappen. Naast het runnen van deze B&B bouwt en verkoopt hij ook nog campers. Alleen een leuke meid mist dus nog in zijn leven. Joy is daarom op zoek naar een liefdevolle vrouw die zorgzaam is en graag het avontuur met hem wil aangaan.

View post on Instagram
 

‘Broer van een andere vader’

Er waren veel vrouwen die zich voor Joy hebben aangemeld, dus een behoorlijke klus om daar de leukste dames uit te kiezen. Gelukkig kwam zijn zus Eva een handje helpen. Een aantal maanden geleden deelde ze nog een foto met Joy op haar Instagram: “Mijn liefste broer van een andere vader.” De twee hebben dus niet dezelfde achternaam. Joy heet van Swieten en Eva heet van de Ven.  Maar wat blijkt nu? Eva is helemaal geen onbekende. Ze is namelijk te zien als stylist in VTWonen: Weer verliefd op je huis.

En dat niet alleen, want ze heeft in het verleden ook nog als setdresser bij GTST, Sesamstraat en Penoze gewerkt. En daarnaast heeft ze ook nog als allround medewerker gewerkt voor verschillende reclames. Zal Joy zijn zus ook af en toe om stylingadvies vragen?

View post on Instagram
 

Beeld: B&B Vol Liefde

Must reads 👀