Food

OMG! Déze nieuwe TikTok-trend met zure matten moet je proberen

zure-matten-tiktok-trend

Ben je een echte zoetekauw en kan je geen genoeg krijgen van heerlijke snoepjes? Dan moet je déze nieuwe TikTok-trend met zure matten echt proberen! Wij leggen je uit hoe deze nieuwe trend werkt.

Zure matten

Iedereen heeft vast wel eens een zure mat geprobeerd. Vond je het lekker of vertrok je hele gezicht tijdens het eten van dit zure snoepje? Je hebt ze in allerlei verschillende kleuren zoals, rode, blauwe, groene en regenboog-achtige kleuren. De naam zegt het al, het heeft een zure smaak en je tong krijgt er een leuk kleurtje van. Op TikTok komen we altijd veel verschillende trends tegen en nu horen de zure matten daar ook bij. En deze zure matten TikTok-trend wil je zeker eens proberen! Het is hierbij de bedoeling dat je jouw zure matten in de vriezer legt. Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar hierdoor worden ze lekker knapperig en koud. Veel TikTok gebruikers zijn enthousiast over dit idee en probeerden het al uit.

View post on TikTok

Lees ook:
Trend-alert! Lasagne soep gaat viral op TikTok

TikTok-trend

De zure matten TikTok-trend is niet helemaal nieuw. Eerder werd er op de populaire app ook al een recept gedeeld voor zure matten ijsjes. Je snijdt de zure matten dan in kleinere stukjes en legt ze in een ijsvorm en doet er vervolgens een laagje 7-up of wodka overheen. Je laat de ijsjes een nachtje in de vriezer en kunt daarna heerlijk genieten van je eigen zure matten ijsjes. Maar nu zijn de zure matten uit de vriezer onze nieuwe favoriet. Ben jij van plan deze trend uit te proberen?

View post on TikTok

Beeld: Pinterest

Must reads 👀