Celebs

WOW! Dit bizarre bedrag verdient influencer Janice Blok met Instagram

janice-blok

Momenteel zien we influencer Janice Blok shinen in Echte Meisjes in de Jungle. Maar dat is niet het enige waar we haar van kennen. Op social media is Janice actief op Instagram en TikTok én ze heeft haar eigen podcast. Maar hoeveel verdient Janice Blok hier eigenlijk mee?

Janice Blok

Inmiddels is Janice Blok niet meer weg te denken uit medialand, maar daar heeft de beauty hard haar best voor moeten doen. Vroeger speelde ze samen met 3 andere meiden in de girlband Twenty Something. Ze zong daar de sterren van de hemel.

Donny Roelvink

Ook kennen we Janice natuurlijk nog als de ex-vriendin van Donny Roelvink. Voor die tijd maakte Janice ook al grappige filmpjes op haar Instagram-account, maar Janice heeft haar fame toch wel te danken aan haar bekende ex-lover.

Gelukkig maakt Janice wel nog steeds deze grappige filmpjes. Dit doet ze niet alleen meer op Instagram, maar ook op TikTok zien we haar regelmatig voorbijkomen. En dat niet alleen, want Janice is tegenwoordig ook druk bezig met haar eigen podcast. Een echte bezige bij dus! En alsof dat niet genoeg is neemt ze ook nog eens deel in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle.

View post on TikTok

In een interview met RTL Boulevard werden haar wat vragen gesteld over haar leven als influencer. “Eigenlijk is Janice Blok een merk. Het is een brand waar wij aan bouwen. We werken altijd naar bepaalde doelen toe”, liet de realityster toen weten.

Lees ook:
Zien! Dit is hoe influencer Janice Blok er vroeger uit zag

Influencer

In dat interview laat Janice ook weten dat ze het leuk vindt om pakketjes opgestuurd te krijgen. Dit lijkt natuurlijk heel erg leuk, maar Janice vertelt ook over de nadelen. “Ik krijg elke week nieuwe kleding opgestuurd, maar daardoor is nieuwe kleding ook minder speciaal geworden. Het klinkt misschien een beetje stom, maar soms verliest het ook een beetje de waarde, omdat je het zoveel krijgt.” Daarom geeft Janice haar oude kleding ook altijd graag een nieuw leven.

Maar we vragen ons natuurlijk ook wel af wat Janice verdient met haar influencer leventje. “Nou eigenlijk kan ik wel gewoon zeggen dat het gekkenwerk is. Het slaat nergens op. Voor een filmpje waar ik een uur mee bezig moet een ander gewoon drie maanden voor werken”, aldus de influencer. Janice hoeft dus in ieder geval niet op de kleintjes te letten ;-).

Beeld: instagram @janiceblok

Must reads 👀