News

Zoveel kost het om een nachtje te slapen in de B&B van Debbie

debbie-bb-vol-liefde

De vrolijke Debbie is in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde voor velen een favoriet. En niet alleen haar karakter is vrolijk en kleurrijk, want ook in haar bed & breakfast barst het van de vrolijke kleurtjes. En dat nodigt wel uit om eens een nachtje te gaan slapen in Can Portell. Maar wat kost het eigenlijk als je hier zou willen verblijven? Wij zochten het voor je uit!

B&B Vol Liefde

Debbie is een van de B&B-eigenaren die dit seizoen de liefde zoekt in het nieuwste seizoen van B&B Vol Liefde. In 2007 vertrok Debbie samen met haar inmiddels ex-lover en twee kinderen naar het Spaanse plaatsje Sant Andreu Del Terri. Daar kocht het stel deze prachtige 123Ole B&B Can Portell. En dat is niet zomaar een bed & breakfast. Deze heeft namelijk een bijzondere inrichting met heel veel kleur en is omringd door een prachtig stukje natuur. En alsof dat nog niet genoeg was kan je op een hete zomerdag ook nog een duik nemen in het buitenzwembad die zich bevindt in de ruimte achtertuin.

View post on Instagram
 

Wat kost een nachtje in de B&B van Debbie? 

Dat klinkt allemaal goed, toch? Maar wat kost het nou eigenlijk als je een nachtje wil slapen in 123Ole B&B Can Portell? Daar zit best wel een prijsverschil in, dus we leggen het je even uit. Als je ervoor kiest om in het laagseizoen een nachtje te verblijven en je kiest voor de goedkoopste kamer, dan ben je per nacht € 95 kwijt. En als je met z’n 4e bent, dan kun je ook nog kiezen voor de knusse hooizolder, deze kost je € 150 per nacht.

Maar dan heb je ook nog het middenseizoen. Daarvoor vraagt Debbie per nacht al iets meer geld dan in het laagseizoen. Je bent dan € 100 kwijt voor de goedkoopste kamer en € 125 voor de duurste kamer, deze zijn allebei geschikt voor twee personen.

Ook kun je er in het hoogseizoen voor kiezen om een nachtje te slapen in de tuin van Debbie. Daar heeft ze namelijk een authentieke woonwagen staan die je al kan boeken voor € 110 per nacht. En ook kan je nog een vijftigjarigen caravan boeken voor € 80 per nacht en de stalkamer is beschikbaar voor € 97,50 per nacht. officiële website of op Booking.com.

Beeld: b&b vol liefde