Films & Series

Hint Videoland met deze teaser op de terugkeer van ZOOP?

zoop film

Kan je je de serie ZOOP nog herinneren? Elke avond kon je op Nickelodeon zien wat de rangers in Ouwehands Dierenpark​ weer zouden beleven. Het is alweer zeventien jaar geleden dat de laatste aflevering werd uitgezonden. Maar we hebben goed nieuws, want binnenkort kunnen we een nieuwe ZOOP-film verwachten.

ZOOP-reünie

ZOOP was zeventien jaar geleden te zien op Nickelodeon en ging over de avonturen van een groep rangers in Ouwehands Dierenpark. Er kwamen daarna drie films uit, waarin zes hoofdrolspelers naar Afrika, India en Zuid-Amerika gingen. Castleden Nicolette van Dam (Bionda), Juliette van Ardenne (Sira), Monique van der Werff (Taffie), Jon Karthaus (Moes), Vivienne van den Assem (Elise), Patrick Martens (Mike) en Ewout Genemans (Bastiaan) waren kortgeleden allemaal weer in Ouwehands Dierenpark te vinden. De acteurs deelden allemaal leuke foto’s en video’s van de reünie in hun Instagram Stories, maar maakten niet bekend wat ze precies aan het doen waren in de dierentuin. Aangezien acteur, regisseur en schrijver Jon Karthaus een film wel ziet zitten, hopen wij enorm dat de cast samen kwam om een nieuwe ZOOP-film te bespreken. “De fans vragen er al langer om”, liet Jon onlangs over een film weten aan ANP. “En met de vaste acteurs fantaseren we er ook met regelmaat over. We komen nog steeds af en toe samen en we worden steeds enthousiaster over het idee van een reüniefilm.”

Lees ook:
Kijkers hebben veel kritiek op nieuwe HBO Max serie

Teaser Videoland

En dat is niet het enige, want Videoland deelde nu dus ook een teaser van beelden van Ouwehands Dierenpark én de Ouwehands Beestenbus. “Later meer…”, schrijft Videoland in de caption. Spannend hoor! Komt er dan toch eindelijk een nieuwe ZOOP-film aan?

Fans zijn ieder geval enthousiast. “Komen er weer nieuwe afleveringen van ZOOP?”, “ZOOP de reünie”, is er te lezen in de comments. En ook: “OMG finally. Op dit moment heb ik zolang gewacht”, laat een kijker weten. Kan je niet wachten en heb je zin in een Zoop-marathon? Dan kan je alle afleveringen terugkijken op Videoland. We can’t wait!

View post on Instagram
 
Beeld: ZOOP