Fashion

Trend-alert! Dit zijn de zonnebrillen trends van het voorjaar 2023

De zonnebrillen trends voor het voorjaar van 2023 zijn echt weer verbluffend! Dit voorjaar gaan we weer voor een nieuwe style en zijn we erg enthousiast over de verschillende vormen en maten. Wij vertellen je alles over dé nieuwe zonnebrillen trends voor het voorjaar 2023.

Zonnebrillen trends voorjaar 2023

Ieder seizoen start met nieuwe eyecatchers en déze lente draait het allemaal om het maken van een statement met gedurfde nieuwe looks. Ook deze nieuwe zonnebrillen trends doen hier aan mee. Wij hebben voor jullie dé zonnebrillen trends voor het voorjaar 2023 op een rijtje gezet.

1. Racer

Déze zonnebril was niet te missen in de street style tijdens de fashion week. De race zonnebril is afkomstig van de ‘snelle planga’ en we zien de brillen ook veel voorbij komen bij sporters. Het is zeker een opvallende zonnebril om voor te kiezen dit voorjaar. Een trend die je dit voorjaar 2023 zeker moet proberen.

2. Gekleurde zonnebrillen

Het leukste aan deze trend is dat je je zonnebril kan matchen met je outfit. Het gaat bij de gekleurde zonnebril niet per se om het montuur, maar de gekleurde glazen waar je doorheen kunt kijken. Je kan het zo gek maken als je zelf wil, maar vooral geel en oranje gaan we veel terug zien dit voorjaar.

3. Tortoise

Wil je je outfit een vintage-look geven? Dan is de tortoise een van de zonnebrillen trends van het voorjaar 2023 die perfect bij jou past. Deze brillen zijn al jaren enorm populair bij vrouwen en geven je outfit net een extra touch. De bril heeft een subtiel printje en een donker kleurtje. Dus ren naar de winkel voor déze fantastische zonnebril en rock hem dit voorjaar.

4. Tijdsloos zwart

Deze zonnebril kan je werkelijk overal bij dragen en is een must have voor in je garderobe. Ook celebs zijn mega fan van deze trend. Dit voorjaar zien we veel opvallende zonnebrillen, maar ook tijdloos kan niet ontbreken. Heb je nog geen zwarte zonnebril? Haal dan nu een nieuwe en je kan er nog jaren mee vooruit.

Lees ook: 
Trend-alert! Dít zijn de nagellaktrends voor de lente van 2023

5. Oversized

Dit voorjaar gaan we voor the bigger the better! We hadden het idee dat we de oversized zonnebrillen niet meer terug zouden zien, maar deze trend is officieel weer helemaal terug. Oversized is niet alleen een enorme trend onder de zonnebrillen, maar ook in de mode dragen we veel grote kleding. Dus pak je oversized zonnebril erbij en draag hem als geen ander.

Beeld: Pinterest

Must reads 👀