Lifestyle

Zomertip! Leuke koelbox van Kwantum voor koude drankjes op het strand

koelbox-kwantum-zomer

Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we het strand op kunnen. Tijdens die warme zomerdagen zijn wij van plan de hele tijd op het strand te liggen - alleen zou een beetje verkoeling op die dagen fijn zijn. En dan natuurlijk wel verkoeling in stijl! Daar hebben wij een nieuwe zomer must-have voor gevonden, die gegarandeerd zorgt voor koude drankjes, maar ook nog eens trendy is.

Lekker het strand op

De hele dag door lopen we te dagdromen over de zomer die er aankomt. Aan alles kun je merken dat het niet lang meer zal duren: het zonnetje schijnt elke dag ietsje meer en de winterjassen worden op zolder weggestopt. De enige gedachtes die nog door ons hoofd spoken zijn daarom strand, strand en strand! Lekker met vriendinnen liggen zonnen, zonnebril op en een koud drankje in de hand. Alleen, hoe houden we die drankjes nu écht koud? Daar hebben wij een oplossing voor gevonden, en deze koelbox van Kwantum is dan ook een must-have voor deze warme zomer.

Verkoeling in stijl

Wat het meeste opvalt aan deze specifieke koelbox, is dat het een echte eyecatcher is: met een echte retrolook is deze koelbox niet alleen praktisch om drankjes koud te houden, maar ziet hij er ook nog eens mooi uit! De koelbox is gemaakt door het bedrijf Polarbox, een Spaans bedrijf gevestigd in Huelva. Met de warme zomers die ze daar hebben, is het vanzelfsprekend dat deze koelbox je drankjes perfect koud houdt.

Het design van de koelbox is erg trendy, maar dus wel met een echte retro vibeVooral het lettertype op de voorkant draagt echt bij aan dat retro gevoel. Verder zijn er verschillende kleurtjes waar je uit kan kiezen, allemaal in pastel. Onze favoriet is de pastelroze variant met gouden letters op de voorkant! Andere kleuren die ze hebben, zijn mintgroen, lichtgeel, paars en verschillende variaties van blauw. Dat wordt moeilijk kiezen…

Makkelijk mee te nemen

Behalve dat deze koelbox er ontzettend hip uitziet, is hij ook erg makkelijk om mee te nemen naar je stranddagjes. Dit komt door de handige band die eraan vast zit: je kan hem zo over je schouder slaan! Ook door de grootte van de koelbox is het niet moeilijk om hem te verplaatsen. Daarnaast biedt Polarbox verschillende kleuropties voor de band zelf. De originele band is van bruinleer, maar je kan ook kiezen uit variërende pasteltinten. Wat een droom!

View post on TikTok

Leuk prijsje bij de Kwantum

De koelbox is zo schattig, het is lastig om niet meteen naar de Kwantum te sprinten. En dan hebben we nog niet eens de prijs besproken… De koelbox die bij de Kwantum in de winkel te halen is, heeft een inhoud van 12 liter en is te halen voor maar € 30. Verrassend betaalbaar! Zo hou je nog wat extra centjes over om aan andere leuke strandaccessoires uit te geven, zoals deze Martini-bekers voor een cocktail-on-the-go.

Benieuwd naar andere handige spullen om mee te nemen naar het strand? Dit tanning water van Action geeft je een mooi zomers kleurtje!