Lifestyle

Bezoek deze zomer dit gezellige wijnfestival in Amsterdam

wijnfestival-zomer-nederland

Zijn jij en al je vriendinnen bezig met het plannen van een onvergetelijke zomer? Dan moet je dit gezellige wijnfestival in Amsterdam zeker aan het lijstje toevoegen! Je kan hier terecht voor de leukste muziek en de allerlekkerste wijnen. Wie wil dat nou niet?!

Bacchus Wijnfestival

Als jij een goed vinootje wel kan waarderen, dan hebben wij het perfecte festival voor jou gevonden deze zomer. Nog een paar weekjes wachten, maar dan opent het Bacchus Wijnfestival haar deuren in het Amsterdamse Bos. Deze zomer kan je niet alleen genieten van de ruim 300 verschillende wijnen, verrukkelijk eten en swingende muziek, maar kan je ook nog eens proosten op het tienjarige jubileum van het wijnfestival. Doordat er tijdens deze editie extra wordt uitgepakt, is het zeker de moeite waard om je vrienden en vriendinnen bij elkaar te roepen van een heerlijke dag wijnen.

Watch on YouTube

Uitgebreide kaart

Nu je helemaal warm bent gemaakt voor dit geweldige festijn, ben je vast benieuwd wat je daar dan allemaal kan eten en drinken. Wijn, duh, maar niet zomaar een supermarkt flesje van een paar euro. Je kan hier genieten van wijnen van De Gouden Ton, De Wijnschuur, Vindict, Domaine Paul Mas, Henri Bloem, Mantegazza Vini en nog véél meer grote namen komen voorbij.

Met een wijntje in je hand, kan je op zoek gaan naar het eten wat er het beste bij past. Van een luxe drie-gangenmenu tot aan een burgertje bij de foodtruck. Of je nou wel of niet culinair bent ingesteld, er is voor ieder wat wils. Elke zomer komen er tijdens het wijnfestival allerlei verschillende mensen bij elkaar om te proeven van de beste wijnen en te dansen op de gezelligste muziek.

Lees ook:
Het is bewezen: festivals bezoeken vermindert kans op depressie

Dance ’till you drop

Na het proeven van alle lekkernijen die het Bacchus Wijnfestival aanbied, moet er natuurlijk gedanst worden! Shake de burger calorietjes eraf met je beste dance moves. Onderleiding van gastheren Pim Veth en Horace Cohen, treden er een hele hoop getalenteerde dj’s op. Marcello, Rob Black, Willy Party, Rogor Diapari & Steins zorgen ervoor dat het een groot feest wordt.

Gooi de voetjes van de vloer op de volgende dagen:

  • Vrijdag 2 juni 16:00-23:00
  • Zaterdag 3 juni 14:00-23:00
  • Zondag 4 juni 14:00-22:00
  • Vrijdag 9 juni 16:00-23:00
  • Zaterdag 10 juni 14:00-23:00
  • Zondag 11 juni 14:00-22:00
Beeld: pinterest