News

Zo zag Walter van B&B Vol Liefde er vroeger uit

prijs-overnacht-tantra-walter

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is in volle gang en we kunnen iedere dag genieten van de acht B&B-eigenaren die op zoek gaan naar hun ware liefde. Vooral B&B-eigenaar Walter is opgevallen bij veel kijkers. Hij heeft een spirituele tantra B&B in Frankrijk. Maar hoe zag Walter er vroeger eigenlijk uit?

B&B Vol Liefde

B&B-eigenaar Walter is veel bezig met spiritualiteit. We zien dat tijdens het programma dan ook veel voorbijkomen. Samen de vrouwen die speciaal voor hem naar Frankrijk afreizen gaan ze op ontdekkingstocht naar hun innerlijke zelf. Dit wordt vooral gedaan in de tempel waar veel wordt gedanst en ook retraites worden gegeven. En ook geeft Walter hier verschillende workshops en trainingen. Maar dat is niet altijd zo geweest, want vroeger had Walter een hele andere baan.

Lees ook:
Jan van B&B Vol Liefde deed eerder mee aan dit programma

Zo zag Walter er vroeger uit

We deden een bijzondere vondst op Instagram. Het Instagram-account @realitycheck_depodcast heeft namelijk een oude foto gedeeld van B&B-eigenaar Walter. Op de foto heeft Walter een bril op en een pak aan en lacht hij naar de camera. Het lijkt er dus op dat Walter vroeger een echte zakenman was, dat is wel een behoorlijk verschil met nu. Het Instagram-account laat weten dat Walter vroeger keukens zou verkopen.

Volgers van het Instagram-account gaan los onder de foto van de tantra B&B-eigenaar. “Ergens op één of andere cursus heeft deze man besloten om een andere weg te gaan. Waarom Walter? Waarom?”, schrijft een van de volgers onder de foto. Een ander reageert: “WOW! Wat een transformatie.”

View post on Instagram
 

Beeld: b&b vol liefde