Beauty

Zo maak je gemakkelijk de perfecte sleek lazy bun van Sofia Richie

sleek-lazy-bun

Wij hebben op TikTok dé perfecte manier gevonden hoe je heel gemakkelijk een sleek lazy bun kunt maken. En dat is veel gemakkelijker dan je denkt!

TikTok-tutorial van Sofia Richie

Op TikTok gaat er momenteel een video viral. Sofia Richie vertelt ons hoe je gemakkelijk een sleek bun kunt maken. Ze heeft een speciale techniek over hoe je een knot zo strak mogelijk kunt maken. Normaal doe je je haar vast als je haar gewassen moet worden, maar met deze manier doe je het juist als je net onder de douche vandaan komt. En dat maakt het verschil!

Om deze haarstijl zo perfect mogelijk te krijgen moet je er wel even wat voor doen, maar heel veel moeite is het zeker niet. Alles wordt stap voor stap in de video op TikTok uitgelegd. Ook wordt er duidelijk gemaakt dat je het met allerlei producten kan doen. Het is dus niet nodig om gelijk dure producten aan te schaffen voor deze gemakkelijke haarstijl.

Zo maak je de sleek lazy bun

Je begint met nat haar, bijvoorbeeld als je net onder de douche vandaan komt en dan doe je vervolgens een beschermende spray in. Daarna borstel je dat even goed door. Nu ga je het haarmasker in je haar doen en zorg ervoor dat het ook aan de onderkant van je haar goed verdeeld zit. Verdeel dan je haar in twee delen en gebruik je oor als scheiding. Smeer nu op het achterste deel de textuur lotion en kies op welke hoogte je de knot wil hebben. Zorg ervoor dat alles strak zit. Doe dan de lotion op de voorste plukken en voeg de voorplukken bij de staart toe. Twist het overige haar en doe er een elastiekje omheen. En nu heb je de sleek lazy bun. Makkelijker kan bijna niet ;-).

View post on TikTok