Lifestyle

OMG! Lidl verkoopt nu een zijslaapkussen die je wil hebben

zijslaapkussen-lidl

Zijslapers opgelet! Winkelketen Lidl heeft de perfecte oplossing bedacht. Op deze manier is deze slaaphouding namelijk nog beter. Wij leggen je uit waarom jij dit zijslaapkussen van de Lidl moet hebben!

Zijslaapkussen

We snappen dat je momenteel nog veel vraagtekens hebt bij dit product, maar het is eigenlijk heel simpel. Het is namelijk gewoon een langwerpig en rechthoekig kussen waar je heerlijk tegenaan kunt kruipen. Het ziet er ten eerste ontzettend chill uit en ten tweede is het kussen nog goedkoop! Ook ontzettend chill voor de portemonnee dus. Let wel op! Wanneer je dit kussen een keer hebt geprobeerd wil je nooit meer terug.

Knuffelen

Als je met je partner slaapt, is het heerlijk om daar tegenaan te kruipen en al knuffelen in slaap te vallen. Maar laten we ook eerlijk zijn, hoe romantisch het ook is, zitten we echt niet alle dagen te wachten op die warme adem en het gesnurk in je nek. Daarnaast kan je je niet zomaar omdraaien als de ander slaapt. Vervelend! Met het zijslaapkussen heb je daar allemaal geen last van. Je kan er zo hard mee knuffelen als je wil, het kussen merkt er toch niks van. 😉

Lees ook:
TikTok heeft de perfecte dupe gevonden van de Collistar Magic Drops

Waar kan je ‘m kopen?

Nou, zoals je eerder al kon lezen is dit kussen te koop bij de Lidl. Voordat je de winkel in rent is het wel handig om erbij te vermelden dat het kussen te kopen is bij de Lidl Shop, en je ‘m dus moet bestellen. Daarnaast is het product gemaakt van gerecycled materiaal en biedt het de perfecte ondersteuning voor zijslapers. Dankzij de Polygiene®-technologie blijft het kussen heel lang fris en wordt de groei van bacteriën en huisstofmijt verhinderd. Je hoeft het kussen dus niet heel vaak te wassen, maar mocht die wel aan een wasbeurt toe zijn kan dat gewoon op 60 graden bij de normale was. Wanneer je het kussen binnenkrijgt zal je zien dat deze 145 bij 40 centimeter is, maar die hoogte of breedte kan je naar eigen voorkeur aanpassen door de vulling eruit te halen of er terug in te stoppen. We gokken dat het kussen al in je winkelmandje ligt, want voor slechts €17,99 is dit product wel een koopje te noemen.

Beeld: LIDL