News

Zendaya steelt de show tijdens de ‘Dune: Part Two’ premiere in New York

zendaya dune two premiere looks

Afgelopen zondag stond Zendaya – zoals altijd – te shinen op de rode loper van de Dune: Part Two première in New York. Keer op keer verbaast de superster iedereen met haar fashionable looks, en ook deze keer stelt ze ons niet teleur. Met de film op komst, die vanaf 29 februari te zien is in de bioscoop, laat Zendaya alle ogen richten op haar elegante outfit.

Zendaya & Dune

De 27-jarige actrice Zendaya, onder anderen bekend van haar hoofdrol in de HBO-hitserie Euphoria en de Spiderman filmreeks van haar lover Tom Holland, verscheen dit weekend weer met haar co-sterren op de rode loper voor de première van Dune: Part Two. De wereldwijde premières stomen ons klaar voor de release van het tweede deel van de Oscar winnende film Dune, waar Zendaya in de rol kruipt van Chani. In het tweede deel wordt de legendarische reis van Paul Atreides vervolgt in gezelschap van Chani en de Vrijmans. En dat terwijl hij wraak zint op de boosdoeners van de ondergang van zijn familie. Paul moeten kiezen: kiest hij voor de liefde van zijn leven of voor het lot van het universum? In de populaire film zijn naast Zendaya ook veel andere bekende gezichten te zien, waaronder Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Austin Butler en Florence Pugh. De film is vanaf 29 februari in Nederland te zien op het witte doek.

De Dune: Part Two première in New York

Op zondagavond verzamelden fotografen, fans en uitgenodigden zich weer voor een première, deze keer in New York. Het is Zendaya weer gelukt om met haar prachtige outfit de media aan de praat gekregen. Ze verscheen in een witte vloerlange jurk met gouden details en een uitdagende uitsnijding van haar torso tot aan benen. De schitterende look van Zendaya, gecreëerd door ontwerper Stéphane Rolland, stal de show. Haar outfit was compleet met gouden Jimmy Choo hakken en ringen van Bulgari. Wij zijn obsessed!

View post on Instagram
 

Een stijlvolle wereldpremière

Dit is niet de eerste Dune: Part Two première waar Zendaya in het oog springt. De wereldpremière is begin februari gestart in Mexico. Als goede start verscheen Zendaya in een look bestaand uit een gedraaide haltertop en een rood-zwarte maxirok met een enorme split, van het Londense merk Torishéju. Haar look straalt perfect het ‘warrior princess’-thema van de film uit. Amazing.

View post on Instagram
 

In Parijs droeg het stijlicoon een witte variant van het unieke spiraalontwerp van Alaïa, dat eind januari werd geshowd tijdens Paris Couture Week. Ook poseerde Zendaya in een tweedelige gouden outfit van Louis Vuitton in de Franse hoofdstad. Emily Cooper zou deze outfit helemaal geweldig hebben gevonden!

View post on Instagram
 

In Londen verraste de ster iedereen met een hele indrukwekkende outfit. Zendaya verscheen namelijk in een gedeeltelijk doorzichtig vintage Thierry Mugler-robotpak uit de herfst/wintercollectie uit 1995; een iconisch kostuum in de modegeschiedenis. Geen wonder dat de media helemaal wild wordt!

View post on Instagram
 

Op de Zuid-Koreaanse première koos Zendaya ervoor om een futuristische leren jumpsuit van de Koreaanse ontwerper Juun J. te dragen, en matchte zo met de look van co-ster Timothée Chalamet. Zendaya droeg de jumpsuit in een lichte perzikkleurige kleur, en Timothée in een grijsblauwe kleur. Je weet wat ze zeggen: twinning is winning!

View post on Instagram
 


Ten slotte trok Zendaya in Seoul de aandacht met een ontwerp van Givenchy uit 1999: een futuristisch grijs jasje met een bijpassende kokerrok. Wat deze outfit zo bijzonder maakt, is het rode patroon op haar kleding, die opgloeiden in het donker. Heel vet.

View post on Instagram
 

Kortom, Zendaya verdient niet alleen een applausje voor haar acteerwerk, maar ook voor haar geweldige fashionable looks. Wij zijn helemaal ready om Zendaya en co-sterren te zien verschijnen op het witte doek!

Beeld: instagram: @zendaya