Lifestyle

Zeeman verkoopt dweilslippers waar je makkelijk mee schoonmaakt

dweilslippers-zeeman

Er zijn maar weinig mensen die het leuk vinden om schoon te maken, stof te zuigen of te dweilen. En vooral dat laatste is echt een klusje dat we vaak uitstellen, omdat het gewoon te veel gedoe is. Gelukkig heeft Zeeman daar nu iets op bedacht! Ze verkopen nu namelijk super handige dweilslippers.

Het idee is niet helemaal nieuw, maar ze zijn nu ook sinds kort voor een spotprijsje te koop bij onze favoriete winkel Zeeman. Dus als je ook zo een hekel hebt aan dweilen, dan moet je deze gadget zeker aanschaffen. Dat zal het dweilen gelijk een stuk leuker maken!

Voor een spotprijsje

We zullen je ook nog even uitleggen hoe je deze slippers precies gebruikt. Het is gelukkig helemaal niet moeilijk. Maak een sopje van koud water en witte azijn. Giet dit vervolgens in een plantenspuit en spray het dan aan de onderkant van je dweilslippers. Het enige wat je dan nog te doen staat is dansen door de kamer terwijl je onbewust aan het schoonmaken bent en ook nog eens wat extra calorieën verbrand. Win-win, dus!

Je zult inmiddels wel helemaal verkocht zijn, dat snappen we heel goed. Maar je zult je ook afvragen hoeveel deze dweilslippers je gaan kosten. Ook dan hebben we goed nieuws, want voor €2,99 heb je deze handige tool al in huis. Komt dat even goed uit. Rennen naar Zeeman, dus

Beeld: zeeman