Celebs

WOW! Dit is de échte reden achter de gezichtstransformatie van Zac Efron

zac-efron

Misschien kun je het nog wel herinneren. In 2021 werkte Zac Efron mee aan een actie over klimaatverandering en zijn video ging viral, maar helaas niet om de juiste redenen. Zijn fans (en ieder ander die de video heeft gezien) schrokken enorm van zijn opvallende gezichtstransformatie. Zac legt uit waarom hij dit heeft gedaan.

Zac Efron verklaart zijn gezichtstransformatie

Zac’s gezicht was spraakmakender dan de boodschap over de opwarming van de aarde, oops!

Kin- en kaaklijn volgespoten

Na het kijken van de video wisten zijn fans het zeker, hun celebrity crush heeft van alles aan zijn gezicht laten doen. De High School Musical-ster is er volgens velen niet op vooruit gegaan met deze veranderingen. Zijn kin- en kijklijn lijken volgespoten te zijn met fillers. Maar het gaat het hier dus schijnbaar niet om een beauty behandeling verklaart de acteur.

Ongeluk

Zac beweert dat hij zijn kaak heeft verbrijzeld. Dit gebeurde toen hij uitgleed terwijl hij op sokken door zijn huis rende en met zijn kin tegen de granieten hoek van een fontein klapt. Ouch! De klap bleek zo hard te zijn geweest dat Efron zijn bewustzijn verloor. De celeb verteld dat toen hij wakker werd, zijn kin loshing van zijn gezicht.

Na zijn ziekenhuis bezoek moest hij ook aan de slag bij een fysiotherapeut om volledig te herstellen. En dáár heeft hij dus zijn nieuwe look aan te danken. De geblesseerde spieren moesten gecompenseerd worden met de spieren die wel nog goed meewerkte. Zijn kaak en andere gezichtspieren zijn dus zodanig veel getraind dat ze enorm zijn gegroeid. Hierdoor dus zijn opvallende kauw- en wangspieren in zijn gezicht ontstaan. “Ze zijn heel, heel groot geworden.” legt Zac Efron uit.

Lees ook:
What?! Om déze reden wil hottie Zac Efron nooit meer in shape zijn

Ophef over gezichtsverandering

Zelf heeft Zac maar weinig meegekregen van alle ophef over zijn gezichtstransformatie. Totdat zijn moeder hem opbelt om te vragen of hij plastische chirurgie heeft ondergaan. Op verschillende social media platformen werd er namelijk veel over zijn nieuwe gezicht gegrapt. Zo werd hij op Twitter voornamelijk vergeleken met verschillende cartoon karakters.

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: the lucky one

Must reads 👀