Celebs

Zac Efron ondergaat een bizarre transformatie voor nieuwe film

Nicoline
zac-efron

Zoals we weten kan Zac Efron zichzelf in verschillende rollen dompelen. Van hunk in High School Musical tot serie moordenaar in zijn rol als Ted Bundy. Vorig jaar was er al ophef over het uiterlijk van Zac Efron en dit jaar is dat ook weer het geval. Voor de worstelfilm The Iron Claw ondergaat Zac Efron namelijk een bizarre transformatie!

The Iron Claw

Zac Efron kenden we vroeger allemaal als pretty boy door de films waarin hij speelde. En laten we eerlijk zijn, op welk moment in je leven is Zac Efron niet je jeugdcrush geweest? Nu probeert de acteur dit pretty boy imago van zich af te schudden door zwaardere rollen te kiezen. Zijn rol in de nieuwe worstelfilm The Iron Claw is daar een goed voorbeeld van. In de film speelt Zac de wereldberoemde worstelaar Kevin von Erich, die in de jaren tachtig bekend werd. Om de worstelaar te belichamen moet Zac zich volledig in het leven en het uiterlijk van Kevin von Erich onderdompelen. Zo zullen we in de film de opkomst en de ondergang van Kevin en de familie Von Erich zien en komen we achter de betekenis van The Iron Claw. Wat verwijst naar de welbekende slag van de worstelaar.

Lees ook:
Finally! Disney deelt de trailer van de tweede Avatar-film

Transformatie

Het is niet de eerste keer dat Zac Efron een bizarre transformatie ondergaat voor een rol. Zo moest hij voor zijn rol in de film Baywatch ook aardig wat uurtjes in de sportschool staan. Op beeld worp het zijn vruchten af, maar voor de acteur zelf helaas niet. Na de zware trainingen zou Zac in een depressie zijn beland. “Die Baywatch-look, ik weet niet of dat echt haalbaar is”, zei hij daar toen over. “Er zit gewoon te weinig water in de huid. En dat vereiste krachtige diuretica om te bereiken. Dus dat hoef ik niet. Ik heb liever een extra 2 tot 3 procent lichaamsvet.” We hopen dat de transformatie voor de Kevin-look hem iets beter zal liggen, aangezien hij wederom flink zal moeten zweten in de sportschool. Ook heeft Zac zich een nieuwe coupe laten aanmeten. Enne, je kan het zelf zien, maar Zac Efron is bijna onherkenbaar!

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @zacefron