Celebs

Yvonne Coldeweijer doet boekje open over haar liefdesleven

yvonne coldeweijer liefdesleven

De juice koningin van Nederland, Yvonne Coldeweijer, heeft het regelmatig over relaties van andere BN'ers. Of het nou gaat over een break-up, mensen die samen gespot zijn of iemand die is vreemdgegaan. Maar nu doet zij zelf ook een boekje open over haar eigen liefdesleven.

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldewijer plaatst regelmatig juice op haar Instagram-account over andere BN’ers. Het is dan ook niet gek dat mensen ook wat meer van haar willen weten. Eerder dit jaar gingen er namelijk al roddels rond over de blondine. De roddelkoningin zou namelijk meerdere keren gespot zijn met haar mysterieuze lover. Helaas hebben we hier toen nog weinig informatie over gekregen vanuit Yvonne zelf. Maar nu doet Yvonne Coldeweijer toch een boekje open over haar eigen liefdesleven.

Lees ook:
Zien: Jade Anna deelt geweldige transformatie op Instagram

Relatiestatus

Yvonne Coldewijer deed op Instagram een vragenrondje en mensen waren erg nieuwsgierig naar haar liefdesleven. Zij kreeg onder andere de vraag: “Ben je gelukkig in de liefde?” Enne, daar geeft ze best wel interessant antwoord op. Je zou misschien niet verwachten dat de blondine haar relatie openbaar wil maken. Toch vertelt Yvonne dat ze er niet van houdt om het op social media te showen. Ze houdt haar liefdesleven dus graag privé en wil er niet mee te koop lopen. Ze vindt het namelijk niet fijn als er zo veel mensen mee bezig zijn. “Hoe drukker mensen daarmee zijn, hoe minder ik er in geloof”, schrijft ze op Instagram. Gelukkig wilde ze toch een klein beetje juice delen over of ze nou gelukkig is in de liefde. Op die vraag antwoordde ze namelijk: “Zeer gelukkig.” We weten niet zeker of dit dezelfde lover is als waar de roddels eerder dit jaar over gingen, maar wij hopen dat we binnenkort wat meer te weten komen over deze mysterieuze vlam.