Celebs

Yvonne Coldeweijer over de breuk van Monica en Robbert: ‘Zat er aan te komen’

breuk-monica-geuze-robbert

De laatste vlog van Monica betekent een “End of an era” voor de influencer. Na 8,5 jaar stopt ze met vloggen, wat veel emoties losmaakte. En dat is niet de enige verandering in het leven van Monica. Ze vertelde ook dat ze samen met Robbert heeft besloten om een punt achter hun relatie te zetten. En volgens roddelkonining Yvonne Coldeweijer is dít de reden van de breuk van Monica Geuze en Robbert.

‘End of an era’

De titel van de laatste vlog van Monica zegt het eigenlijk al: ‘End of an era’. “Ik heb geen idee hoe ik moet beginnen, maar ik begin maar met te vertellen dat dit mijn laatste vlog is”, vertelt Monica. “Het voelt zo raar om uit dat uit te spreken. De afgelopen 8,5 jaar heb ik mijn leven gedeeld, eerst dagelijks en daarna wekelijks. Het heeft me zoveel moois gebracht daar ben ik jullie echt ontzettend dankbaar voor.” De influencer vertelt dat ze veel dingen in haar leven heeft te danken aan het vloggen en al haar trouwe volgers. Maar ze laat ook weten dat het een hoop verplichtingen met zich mee brengt en dat je je privacy inlevert. “Dat is de prijs die je betaalt”, aldus Monica.

Watch on YouTube

Monica Geuze en Robbert

Monica geeft aan dat er veel dingen veranderen in haar leven. Ze zit nu in een fase waarin ze struggelt met haarzelf en ze veel ballen heeft hoog te houden als moeder, in haar privéleven, maar ook in relaties en vriendschappen. Daarom was het voor Monica nu de juiste stap om te stoppen met datgene wat veel tijd van haar vraagt, namelijk vloggen. Monica is hier heel emotioneel over, maar dat is niet het enige. “Robbert en ik zijn uit elkaar”, laat ze weten in de video. “We hebben samen besloten om uit elkaar te gaan.” Maar de reden van deze breuk laat Monica achterwege.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Lesley Versprille is verliefd op déze Ex On The Beach collega 

Yvonne Coldeweijer

Maar daar laat roddelkonining Yvonne Coldeweijer het niet zomaar bij. Ze onthult de échte reden van deze plotselinge breuk. “Dit zat er helaas al wel maanden aan te komen”, deelt ze in haar Instagram Stories. “Robbert vindt het namelijk heel interessant om rekeningen te betalen van andere meiden en daarna te proberen om met deze meiden op stap te gaan.” Een behoorlijk statement dat Yvonne daar maakt, maar daar laat ze het niet bij. Ze vertelt dat ze een juicy verhaal heeft gekregen van één van haar spionnen. Deze spion zou Robbert vaker op camera hebben betrapt toen hij in een café aan het frunniken was bij de vriendin van de spion. “Daarnaast is hij ook wel eens zoenend gespot met een andere meid in de garage van het Conservatoriumhotel”, eindigt ze haar verhaal. Oei!

Beeld: Instagram: @monicageuze

Must reads 👀