Celebs

Oei! Yvon Jaspers krijgt veel kritiek door Boer Zoekt Vrouw

yvon jaspers kritiek

Zondagavond was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw te zien. Kijkers konden niet wachten om weer te genieten van de nieuwe boeren, maar dat liep toch even iets anders dan verwacht. Presentatrice Yvon Jaspers kreeg na de eerste aflevering namelijk veel kritiek over zich heen. Oei!

Boer Zoekt Vrouw

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is weer van start gegaan. In dit programma hopen vijf vrijgezelle boeren de liefde van hun leven te vinden. Het programma wordt gepresenteerd door Yvon Jaspers, zij helpt de boeren tijdens deze zoektocht. Maar in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen kreeg Yvon Jaspers aardig wat kritiek over zich heen.

View post on Instagram
 

Yvon Jaspers

Tijdens de eerste aflevering van Boer Zoekt Vrouw, stelde vijf nieuwe vrijgezelle boeren zich voor. Maar kijkers vonden dat Yvon niet zo vriendelijk was tegen boer Haico uit Denemarken. De boer vertelde aan Yvon dat hij nog nooit een relatie heeft gehad en de presentatrice vroeg daar iets te lang over door.

Haico is op 13-jarige leeftijd met zijn ouders naar Denemarken verhuisd samen met hen onderhoudt hij nu ook het boerenbedrijf.  De emigratie was voor hem niet gemakkelijk. “Ik ben misschien wel wat stil. Ik denk dat meer het zelfvertrouwen mist van: doe ik het wel goed? Zeg ik wel de goede dingen?” Yvon vraagt hem: “Heb je ervaring?” Maar Haico laat al vrij snel weten dat hij dat niet heeft. Hij heeft namelijk nog nooit een echte relatie gehad. De presentatrice vraagt het nog eens. Haico antwoordt nogmaals nee en Yvon gaat hier alsnog op door. Ze vraagt hem ook naar zijn leeftijd. Haico kijkt ongemakkelijk en loopt huilend weg. De camera wordt even uitgezet. Yvon vraagt daarna of hij dat vervelend vindt. “Leuk is wat anders. Ik dacht altijd: het komt wel. Maar op een gegeven ogenblik word je wakker en ben je 40. Dan denk je: ja…”

View post on Instagram
 

Lees ook: 
OMG! Temptation Island Evie en Iris delen groots nieuws

Reacties

Kijkers zijn zwaar teleurgesteld in Yvon en vinden dat zij te ver is gegaan. Zo zegt een bekende twitteraar Victor Hopman: “Het is best wel een beetje nare opmerking van Yvon door gelijk te vragen: ‘Hoe oud ben je?’” Ook dichter Merel Morre is het daar mee eens. “Echt heel lomp.” Een andere kijker kan het niet geloven. “Heb je dan geen inlevingsvermogen? Compassie? Asociaal gewoon.” Dat de kijkers een duidelijke mening hebben over Yvon haar gedrag is dus een ding wat zeker is.

Toch zijn er ook zeker mensen die de actie van Yvon wél begrijpen. Rob Goossens en Steffi Verhagen hebben het namelijk in RTL Boulevard opgenomen voor Yvon Jaspers. Steffi heeft in het verleden zelf meegedaan aan Boer Zoekt Vrouw en snapt de vraag van Yvon wel. “Het is natuurlijk ook de rol van Yvon om jou te vertellen waar de pijnpunten zitten. Hij heeft het er waarschijnlijk nooit met iemand over gehad, maar het maakt wel dat jij een heel eerlijk beeld krijgt van hoe hij is en waarom hij dit zo graag wil”, vertelt ze aan RTL Boulevard. Ook Rob Goossens deelt zijn mening. “Voor Haico is het pijnlijk, maar ik moet zeggen dat ik ook wel een beetje joelend op de bank stond. Ik vind het fantastisch”. Er zijn dus veel verschillende reacties op het gedrag van Yvon Jaspers. Hoe denk jij erover?

Beeld: Instagram: @yvonjaspers.official

Must reads 👀