Fashion

Zien! Yolanthe Cabau showt haar geweldige outfits op Coachella

Yolanthe Cabau Coachella

Coachella is een van de bekendste en grootste festivals van Amerika. Het is niet alleen een festival vol met muziek, maar je kunt er ook veel creatieve en originele outfits spotten. Ook komen er veel grote artiesten en ook onze eigen Yolanthe Cabau was dit weekend aanwezig. Zij showt ons op Instagram een paar van haar geweldige outfits.

Yolanthe Cabau op Coachella

Coachella is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste muziekfestivals van de wereld. Ook dit jaar waren er weer veel artiesten, influencers en beroemdheden aanwezig. Celebs van over de hele wereld reisde af naar Californië om te genieten van twee weekenden vol met muziek, feestjes en ofcourse de geweldige outfits. Ook onze eigen Yolanthe Cabau, die nu al een tijdje in Amerika woont, bezocht Coachella dit jaar voor het eerst. De actrice trok alles uit de kast en had de meest fabulous outfits aangetrokken.

Outfits

Yolanthe Cabau heeft flink uitgepakt tijdens Coachella dit jaar. Zij deelde op Instagram een paar van haar geweldige outfits. “My first Coachella weekend! #Day1″, schrijft ze in de caption. Op de foto is te zien dat zij een flare jeans aanheeft met een opvallende roze top. Zij draagt hierbij een leuke witte zonnebril en een bijpassend roos glitter tasje.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Heleen van Royen showt afgetrainde lichaam in prachtige fotoshoot

“Coachella baby! “

Yolanthe had aardig wat kleding meegenomen, want ook de tweede dag zag zij er weer fabulous uit. Zij droeg een doorschijnende, kanten, zwarte broek met ruffles eraan en een bijpassende top. “Coachella baby! “, schrijft zij onder haar kiekjes.

View post on Instagram
 

Zo te zien heeft Yolanthe het erg naar haar zin in Amerika en is zij ook nog steeds druk bezig met acteren. Eerder verscheen zij in de film Vacation Home Nightmare en heeft ze nu de hoofdrol in de Amerikaanse misdaadthriller Secrets of a Celebrity Nanny. Wij wensen Yolanthe heel veel succes en hopen dat zij een grote ster in Amerika zal worden.

Beeld: Instagram: @yolanthecabau