Celebs

Zien! Hoe gaat het nu met EMIDJ-Ymke Wieringa?

Imke-Wieringa

Ymke Wieringa kennen we natuurlijk allemaal van het eerste seizoen van Echte meisjes in de jungle. Samen met Britt Dekker behoorde ze tot hét iconische tv-duo. Hoewel Britt nog steeds hard aan het werk is in de tv-wereld, lijkt Ymke haar tv-carrière volledig aan de kant hebben gezet. Niet alleen haar carrière is veranderd, maar ook qua looks is Ymke bijna onherkenbaar. Hoe gaat het nu met Ymke Wieringa?

Ymke Wieringa

De carrière van Ymke Wieringa begon allemaal bij het tv-programma take me out. Het programma waar het iconische duo Ymke en Britt elkaar hebben gevonden. Tijdens het programma lieten de twee een goede indruk achter bij het publiek met grappige oneliners. Het is niet gek dat de twee even later werden gevraagd voor programma’s als Sterren Springen, Echte Meisjes in de Jungle en de twee meiden kregen zelfs een eigen realityprogramma. Ymke had destijds veel succes geboekt in de tv-wereld, maar besloot toch om uit de spotlights te stappen. De grote vraag bij iedereen is ook, wat doet Ymke nu?

Lees ook:
Dít is de winnares van Echte Meisjes in de Jungle 2023

Carriere switch

De tv-carrière van Ymke Wieringa heeft dan ook maar een aantal jaar geduurd. En daar had ze zelf al vrij snel vrede mee. ”Ik genoot er intens van, maar heb er altijd rekening mee gehouden dat van het korte duur was”, vertelde ze eerder in een interview met VROUW. Ze vertelde dat het ontzettend moeilijk was om de roem die je hebt opgebouwd in stand te houden. ”Als je zelf geen moeite meer doet om dit te behouden, dan verdwijn je heel snel uit dit wereldje”.

En Ymke is daarna een hele andere weg ingeslagen. De 33-jarige heeft altijd al interesse gehad in hedendaags beeldende kunst en sterrenkunde. Ymke is daarnaast aan de slag gegaan als graphic recorder. Ook op haar Instagram-account @tekenjeverhaal.nl laat Ymke Wieringa regelmatig haar creaties zien.

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram

Must reads 👀