Lifestyle

Xenos verkoopt té leuke glazen theelepels voor maar €4,99

lepels-xenos

Ben jij een echte theeleut en drink je elk kopje thee uit een schattig glaasje? Dan is jou de trend van de lieve glazen theelepels zeker niet ontgaan. Bij Xenos kwamen we hele leuke tegen en die scoor je al voor €4,99. Time for tea!

Theelepel bij de Xenos

Gooi je idee van een standaard theelepel maar overboord, want Xenos brengt het naar een heel nieuw level! Voor slechts een kleine vijf euro kun je je collectie verrijken met deze te gekke theelepels met een twist. En nee, we hebben het niet over een complexe plotwending, maar over het handvat van deze lepels dat een speels draaitje heeft. Hoe leuk is dat?

Wat deze lepels echt speciaal maakt, is dat ze zijn gemaakt van glas. Dat voegt nog een extra esthetisch tintje toe aan je theemomentje. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je kiezen uit twee levendige kleuren: roze en groen. Deze schattige lepeltjes hebben al de ‘for you page’ veroverd, en nu begrijpen we waarom. Dus, wie kan er nu weerstaan aan zo’n schattig theelepeltje? Eén waarschuwing: glas is natuurlijk breekbaar, dus wees voorzichtig wanneer je deze pareltjes in handen hebt!

Theehoekje

Wat zou het zonde zijn als je deze te gekke theelepels ergens verstopt waar niemand ze kan bewonderen, toch? Geen zorgen, we hebben de perfecte oplossing voor je! Grijp je meest charmante glaasje en geef die lepels de showcase die ze verdienen. Voor slechts vijf euro kun je een setje van vier bemachtigen, maar laten we eerlijk zijn, het wordt pas echt leuk als je er acht hebt in beide kleuren. Waarom? Omdat je dan een fantastisch thee hoekje kunt creëren!

Stel je voor: een gezellig glaasje gevuld met deze charmante theelepels, klaar om bewonderd te worden. Voeg daar je favoriete theesmaken aan toe, keurig gepresenteerd op een stijlvol houten plankje. Een paar bijpassende theeglazen maken het plaatje compleet. En het beste van alles? Als je onverwacht bezoek krijgt, hoef je alleen maar dat prachtige plankje ergens neer te zetten, en je bent klaar om indruk te maken. Oh, en laten we het nog een tikkeltje leuker maken: voeg een paar heerlijke theekoekjes toe aan het plankje. Maar eh, bewaar ze wel in een luchtdicht bakje, anders worden het snel crunch-free traktaties!

View post on TikTok

Beeld: Xenos