Lifestyle

Deze woning op Funda heeft een interieur met spuuglelijke kleurtjes

woning-funda

Deze woning op Funda is perfect voor iedereen die van gekke kleurtjes houdt. Althans héle gekke kleurtjes dan. Deze woning op Funda heeft namelijk een opvallend interieur met verschillende printjes, structuren, vormen en bovenal spuuglelijke kleurtjes!

Opvallende woning

De woning ligt op slechts vijf minuten van het stadscentrum van Leeuwarden en ligt op een perceel van 226 vierkante meter en heeft een woonoppervlakte van 159 vierkante meter. Allemaal grote pluspunten, maar dan moet je wel door één groot nadeel heen kunnen kijken. Vanaf het moment dat je het huis binnenkomt vliegen de kleuren je namelijk om de oren waar een thema ook ver te zoeken is.

Spuuglelijke kleurtjes

Wanneer je in de hal om je heen kijkt begrijp je waar de oorsprong van de regenboog vandaan komt, uit dat huis namelijk. Vervolgens vind je naast de trap het toilet waar we overgaan van een regenboog-thema in een Piet Mondriaan-thema. Dit kan alleen maar heel veel goeds beloven voor de woonkamer. Eenmaal aangekomen zie je dat deze kamer door de grote ramen mooi belicht wordt. Zo valt er extra nadruk op de knalgele muren vol met vogeltjes, geprinte gordijnen en alle andere heftige kleuren in het interieur. Om weer even tot bedaren te komen van al die prikkels lust je wel wat te drinken, maar eenmaal in de keuken wordt je wederom overdonderd door kleur. Deze keer één kleur: rood. Op de eerste en tweede verdieping staan er nog meer bijzondere printjes en kleurenthema’s op je te wachten, zoals een zebra kamer. Om maar een voorbeeld te noemen.

Lees ook:
OMG! Dit onmenselijke huis staat te koop voor deze bizarre prijs

Vraagprijs

De vraagprijs van dit opvallende huis aan de Mr. P.J. Troelstraweg 36 is € 449.500. Naast de lelijke kleuren krijg je voor dit geld een geïsoleerde vloer en 12 zonnepanelen. Het huis heeft verder echt potentie en genoeg ruimte voor een gemiddeld gezin. Het bevat namelijk twee verdiepingen met een hal, woonkamer, open keuken, bijkeuken, kantoor, drie slaapkamers, twee extra kamers, op elke verdieping een toilet (in totaal 3) en op maar liefst twee verdiepingen een badkamer. Bij het huis zit er tenslotte nog een beschutte tuin waar je heerlijk kan genieten van de frisse lucht. Qua voorzieningen is de woning compleet en bevat het alle nodige apparatuur, waarschijnlijk heb je enkel wat potten verf nodig. 😉

Beeld: Funda

Must reads 👀