Lifestyle

Wil je proberen: Japanse lekkernij gaat viral op TikTok

Wochi Mochi

Ondertussen bestaan er al veel gekke en lekkere snacks uit Japan, die viral zijn gegaan op TikTok. Ook nu is er weer onweerstaanbare Japanse lekkernij, die ondertussen al veel TikTokkers hebben uitgetest. Deze Wochi Mochi ijssnack wil je echt een keertje proeven.

Wochi Mochi

Misschien dat je het al voorbij hebt zien komen, maar de Japanse snack Wochi Mochi is de laatste tijd overal te zien. De lekkernij uit Japan bestaat uit heerlijk roomijs en rijstdeeg. Ook is Wochi Mochi in veel verschillende smaken verkrijgbaar. De snack is dus echt onweerstaanbaar lekker, vooral tijdens een gezellige high tea of een girls diner. De Japanse lekkernij is geïnspireerd op de Japanse straatcultuur en wordt daar traditioneel elk jaar gegeten met nieuwjaar. De ijssnack wordt in Japan ook wel de gelukbrenger genoemd. Gelukkig hoef je niet speciaal naar een Japanse winkel om deze Wochi Mochi te laten, want ze liggen nu namelijk ook in onze supermarkten.

Veel smaken

Zoals we al eerder zeiden bestaat de lekkernij uit veel verschillende smaken. Zo kan je gaan voor de smaken, Vanilla, strawberry, chocolate salted caramel, Coconut Pineapple en Lime Raspberry. Alle smaken bestaan uit een heerlijke laag rijstdeeg met daarin roomijs. Het leuke aan de verschillende smaken is ook dat je ze allemaal een keertje kunt proeven. Wij kunnen in ieder geval echt niet kiezen tussen de smaken. Welke smaak lijkt jou het lekkerst ;-)?

Lees ook:
Yummy: Tony Chocolonely heeft een nieuwe smaak uitgebracht

Viral op TikTok

Natuurlijk gingen de snacks op viral op ons favoriete platform TikTok. Meerdere bekende TikTokkers hebben de Japanse ijssnack namelijk al geproefd en waren meteen helemaal enthousiast. Ga jij deze bekende Wochi Mochi binnenkort ook uitproberen?

View post on TikTok