Fashion

Met dit trucje maak je je sneakers binnen no-time weer wit

witte-sneakers

Je hebt net nieuwe witte sneakers gekocht en na één keer dragen zijn ze alweer vies. Dit hebben we allemaal wel eens gemaakt! Het is zonde om dan elke keer nieuwe aan te schaffen. Wij hebben de beste manier gevonden om je sneakers binnen no-time weer wit te krijgen.

Witte sneakers

Witte sneakers kunnen niet ontbreken in je garderobe en kun je met allerlei outfits combineren. Toch zit er ook een groot nadeel aan witte sneakers. Ze worden namelijk heel erg snel vies en zijn ook lastig schoon te houden. Hierdoor moet je vaak ieder jaar een nieuw paar aanschaffen. En dit is natuurlijk zonde van je geld, daarom hebben wij nu de perfecte manier gevonden om je sneakers binnen no-time weer schoon te krijgen.

Tandpasta

Het is algemeen bekend dat witte sneakers sneller vies worden en ook sneller verkleuren. Vaak zien ze er dan minder mooi uit, maar kun je ze nog makkelijk dragen. Het is dan zonde om nieuwe te kopen, want je kunt ze dan beter schoonmaken, maar dat gaat niet altijd even makkelijk. Wij hebben hier de perfecte manier voor gevonden die veel mensen zullen helpen. Je witte sneakers zijn met deze truc binnen tien minuten weer zo goed als nieuw!

Na een avondje stappen of als je een dagje de stad in bent geweest, heeft niemand zin om uren te moeten boenen. Het kopen van nieuwe sneakers is dan ook vaak de makkelijkste oplossing. Maar met deze handige tip ben je binnen tien minuten klaar en het bespaart ook nog eens een hoop geld! Het enige wat je nodig hebt is een tandenborstel, tandpasta en baking soda. De tandpasta en baking soda mix je met elkaar totdat je een papje hebt. Hier voeg je vervolgens een beetje water aan toe om het papje vloeibaar te maken. Daarna scrub je je sneakers in met deze pasta totdat alle vlekken zijn verwijderd. Als laatste veeg je je schoenen schoon met een natte doek totdat alle pasta eraf is. En voilà, je schoenen zijn weer stralend wit!

Lees ook:
Eindelijk de oplossing: zo krijg je je witte sneakers weer stralend wit

Vieze veters

Niet alleen je schoenen verkleuren, ook je veters worden steeds minder mooi. Je kunt je veters meenemen tijdens het smeren van de pasta, maar je kunt ze natuurlijk ook in de wasmachine gooien. Hierdoor zullen ze nog schoner worden. Gaan de vlekken er écht niet vanaf? Dan kan je voor een paar euro een paar nieuwe veters kopen.

Beeld: pinterest

Must reads 👀