Astrologie

Déze winteractiviteit zou je moeten doen volgens je sterrenbeeld

winteractiviteit-sterrenbeeld

We denken vaak dat we in de winter binnen moeten zitten, maar er zijn genoeg winteractiviteiten die jij kan doen samen met je bestie of je lover. Echter is een keuze nog niet zo snel gemaakt, want waar moet je beginnen? Nou, begin bij je sterrenbeeld! Deze winteractiviteit zou jij namelijk volgens je sterrenbeeld moeten doen.

Ram | 21 maart – 19 april

Jij als Ram houdt van alles wat te maken heeft met een competitie. Even laten zien hoe goed jij ergens in bent en vervolgens winnen van je vrienden en familie geeft jou een heerlijk gevoel. En dan niet per se op een arrogante manier hoor, want wie houdt er nou niet van winnen? Om in de winterse sferen te blijven hebben we de perfecte activiteit voor jou! Organiseer een wedstrijd om te kijken wie het mooiste huis van gingerbread maakt.

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier houdt enorm van een dagje selfcare. En een avondje op de bank onder een dikke deken met warme choco is het perfecte moment om dat te gaan doen. Even wat welverdiende you-time. Plof op de bank en doe even niks, lees een boek of kijk je favoriete film. Allemaal manieren die perfect zijn voor de Stier om een sombere winterdag door te brengen.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen zijn dol op avontuur. Het liefst blijf jij deze koude winterdagen in beweging en verken je mooie plekjes in de natuur. Aankomende periode is voor jou het moment om je puffer aan te trekken, je fluffy sokken uit de kast te halen en samen met je bestie of lover een nieuwe wandelroute te ontdekken. Heb je gelijk al je cardio voor de dag erop zitten ;-).

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeften zoeken altijd manieren om hun creativiteit te uiten. Of dat nu tekenen, schilderen, kleien of knippen is. Jij vindt het allemaal geweldig en weet er altijd iets moois van te maken. Deze winter is het daarom leuk om iets te maken wat jij ter decoratie in je kamer kan gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een doorzichtige kerstbal thuis? Maak dan je eigen sneeuwbol. Je hebt maar een paar spullen nodig om een winters tafereel samen te stellen waaronder glitters natuurlijk.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

De Leeuw houdt ervan om in de belangstelling te staan. Daarnaast houden Leeuwen enorm van feesten. En dat klinkt als het perfecte excuus om een feestje te organiseren met een winters thema! Dit kunnen natuurlijk verschillende dingen zijn, bijvoorbeeld een thema feest met dresscode, een karaoke feest met kerstklassiekers, etc.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Jij bent heel perfectionistisch waardoor je jezelf soms verliest in bepaalde werkzaamheden. Een schoolopdracht of een project op werk? Daar kan je uren, dagen of zelfs weken over nadenken. Voor jou is het komende tijd van belang om een hobby op te pakken die zorgt voor wat afleiding. Een hobby waar je niet al teveel voor hoeft na te denken, bewegen of voor naar buiten hoeft, want dat laatste doe je liever niet in de winter. Gelukkig voor jou hebben we een idee, probeer eens te haken of te breien. Als je het eenmaal onder de knie hebt maak je binnen no-time je eigen handschoenen die je warm zullen houden in de kou.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal houdt van balans in het leven. Balans op het gebied van vriendschap en de liefde bijvoorbeeld. Tegenwoordig is alles zo online, dat het ons een leuk idee lijkt om al je dierbaren een kaartje toe te sturen met een lief berichtje erin. Wens je vrienden en familie een gelukkig nieuwjaar, de beste wensen of schrijf een persoonlijk bericht waarom je dankbaar bent voor jullie vriendschap.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Dit sterrenbeeld is heel gepassioneerd, maar dan moet je wel een activiteit vinden waar je passie voor hebt. Denk erover na om deze winter iets terug te geven aan de wereld of de mensen om je heen door het doen van vrijwilligerswerk. Als je je hierin verdiept zal je zien dat er tientallen verschillende manieren zijn om vrijwilligerswerk te doen en er wellicht meer goede doelen actief zijn in je nabije omgeving dan je van te voren dacht.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Jouw persoonlijkheid is een combinatie van passie en creativiteit. Daarom past de volgende winteractiviteit helemaal in jouw straatje, namelijk: het maken van een plakboek van het afgelopen jaar. Koop een boekje met lege pagina’s, selecteer je favoriete foto’s, print en knip ze uit en plak ze vervolgens in het boek. Je kan het zo creatief maken als je zelf wil door leuke teksten te schrijven en wellicht te tekenen in het boek. Het is leuk en je hebt je eigen boekje aan herinneringen gemaakt.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Niemand in het dierenriem kan je zo vertrouwen als de Steenbok. Dit sterrenbeeld is heel trouw, doelgericht, optimistisch, serieus en heeft een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Ze vinden het daarom fijn dat hun daden resulteren in een bruikbaar product. Daarom ga jij deze winter bakken tot je erbij neervalt. Probeer verschillende winterse recepten met smaken als kaneel en pompoen. Klinkt nu al heerlijk toch?

Waterman | 20 januari – 18 februari

De winteractiviteit voor de Waterman is het opnieuw inrichten van je slaapkamer of huis. Op die manier kan je je van je unieke en artistieke kant laten zien. Tover je slaapkamer bijvoorbeeld om in een winterparadijs waar je je heerlijk terug kan trekken als dat nodig is. Niks is zo fijn als je eigen kamer, zeker als je kamer gevuld is met nieuwe spullen die je een knus gevoel geven tijdens de koude winterdagen.

Lees ook:
Déze 3 sterrenbeelden vinden het heerlijk om alleen te zijn

Vissen | 19 februari – 20 maart

Normaal gesproken ben je zelf graag bezig met creatieve dingen, maar in de wintermaanden heb jij behoefte aan het opdoen van inspiratie. Je kan enorm genieten van de kleine dingen in het leven. Ga er daarom met vrienden of familie op uit naar een museum of ga op bad om kerstverlichting in de steden te bewonderen. Deze verlichting blijft vaak tot het voorjaar hangen en dient daarom als de perfecte plek om even inspiratie op te doen.

Beeld: pinterest

Must reads 👀