Lifestyle

OMG! Er bestaat nu een wijnkraan en die wil je hebben

wijnkraan

Niets is lekkerder dan een koud glas wijn na een lange werkdag. Hoe handig zou het zijn als je dit in een hand omdraai uit de kraan kan halen? Dat kan nu! Er bestaat namelijk een wijnkraan voor in huis!

Vervanger van Quooker

De laatste tijd wil iedereen een Quooker in huis. Gemakkelijk heet water tappen voor je theetjes of zelfs bruisend water. Heel handig zou je denken, toch? Maar wat als wij jou vertellen dat er een nog véél betere kraan bestaat! De Brizo kraan. Als je er nog niet mee bekend was, dan gaat dit echt je leven veranderen. Uit deze kraan haal je namelijk geen water, maar wijn! Je zal er wel even voor moeten sparen, maar dat is het dan ook wel dubbel en dwars waard.

Lees ook:
Wil je hebben! Action verkoopt nu een pizza steenoven voor een spotprijsje

Wijnkraan

Je leest het goed, een kraantje, gewoon in huis, waar wijn uit stroomt! Je hoeft niet eens aan een hendeltje te draaien, één tikje is genoeg om je glas te vullen. Je kan hem naast je normale kraan installeren en vullen met een drank naar keuze. Het kan dus ook gewoon met limonade, maar een wijnkraan klinkt wel heel spectaculair!

Maar wij zijn natuurlijk niet de enige die er zo over denken. Op Instagram kwamen we dit filmpje tegen, twee kranen naast elkaar. Eentje met witte wijn en de anders met rode. Voor ieder wat wils!

View post on Instagram
 
Beeld: pinterest