Lifestyle

Wil je hebben! Met deze wijnhouder geniet je van een wijntje in bad

wijnhouder-in-bad

Laat je bad maar vollopen, zet een lekker muziekje aan en pak er een wijntje bij. Zo’n welverdiend glas wijn in bad opdrinken is natuurlijk ultiem genieten. Wij hebben een wijnhouder gevonden, die je glas voor jou vasthoudt tijdens het badderen. Cheers!

Wijn in bad

Op zoek naar een ultiem cadeau voor je beste vriendin of voor jezelf? Dan moet je deze wijnhouder hebben. Je kunt nu genieten van een wijntje in bad zonder dat ie onhandig op de rand staat of jij hem de hele tijd in je hand moet houden. Geniet na een lange dag van een warm bad met lekker veel schuim en een glas wijn. Wie wil dat nou niet? De wijnhouder heeft een zuignap waardoor hij makkelijk te installeren is. Hang hem aan jouw tegelmuur of de zijkant van je bad en voila! Geen bad? Geen probleem! Je kunt de zuignap ook gemakkelijk in de douche hangen, en daar genieten van je drankje. De houder heeft een breedte van max 6,9 cm en een draagvermogen van 7,6 kg. Schenk je glas dus maar goed vol! 😉 Voor mannen heb je ook deze te leuke bierhouder.

Lees ook:
Zin in een baddermomentje? Dan heb je een Tubble nodig in je leven

Amazon

Je kunt deze té gekke houder nu scoren bij Amazon. Hij kost je maar €15,99 en dan heb je eindeloos drink plezier in bad of onder de douche! Je kunt de houder hier bestellen. Bij bestelling is de houder vaak al de volgende dag in huis, je kunt er dit weekend dus al van genieten als je er snel bij bent! Cheers ladies!

Watch on YouTube