Food

Wijn vergeten koud te zetten? Door dit trucje is het binnen no time koud

wijn-koud

Je kent het wel: je vriendinnen staan binnen 20 minuten op de stoep en terwijl je nog bezig bent om de laatste hapjes voor te bereiden, kom je er achter dat je de wijn niet koud hebt gezet.... Niet echt ideaal, maar gelukkig zijn de tijden van lauwe wijn voorbij, want met deze hack wordt je wijn supersnel koud! 

Met dit simpele trucje wordt je wijn snel koud

Wijn vergeten koud te zetten? Dan kun je hem los in de vriezer leggen, maar dan duurt het vaak nog een halfuur voordat hij eindelijk is afgekoeld. Niet echt ideaal als je vriendinnen er bijna zijn, maar maak je vooral niet te druk! Want met deze hack staat er binnen no time een koud wijntje voor jou en je vriendinnen op tafel!

  • Stap 1: We beginnen makkelijk. Maak een paar stukken keukenpapier nat onder de kraan.
  • Stap 2: Als dat is gelukt kun je de fles wijn helemaal inpakken met het natte keukenpapier en hierbij is het belangrijk dat alles bedekt is als een soort cadeautje.
  • Stap 3: Last but not least, hoef je de fles alleen no maar tien tot vijftien minuten in de vriezer te leggen en je wijntje is good to go. Cheers meiden! ūüėČ

Lees ook:
Dit wil je! Je kunt vanaf nu wijn drinken met jouw kat

Wil je je wijntje zo lang mogelijk koud houden?

Ga je naar het strand of picknicken en wil je je wijntje zo lang mogelijk koud bewaren? Vries dan een aantal flessen water in en leg de bevroren flessen bij de fles wijn die je koel wilt houden in de tas. Hierdoor blijven je flessen wijn eigenlijk de hele dag koud en als ze op zijn heb je nog een aantal flessen water. Ideaal, want zo hoef je geen koelbox mee te slepen en heb je evengoed een koud drankje. Wisten we deze hack maar eerder, right? 

View post on Instagram
 
Beeld: pinterest