Lifestyle

Maak het aftellen nóg leuker met deze wijn adventskalender van Aldi

Danique
aldi-wijn-adventskalender

We staan met z’n allen te poppelen totdat het kerst is. De leuke adventskalender om mee af te tellen vliegen ons om de oren! Met deze wijn adventskalender van Aldi wordt december wel een héle gezellige maand! 

Wijnliefhebbers

Vind jij het heerlijk om nieuwe wijnen te ontdekken en deze met gezelschap te proeven? Dan is deze wijn adventskalender van Aldi echt wat voor jou! Elk jaar verschijnt er weer een nieuwe editie in de Duitse supermarkt. Maak het aftellen naar kerst extra feestelijk met de 24 verschillende wijnen! De kalender ziet er niet alleen super chique uit met de blauw-groene verpakking, maar bevat ook nog eens prijswinnende wijnen. Je kan wijnen zoals Kaapse Pracht, Adega de Pegões en Gran Livenza Cava verwachten in het feestelijke pakket.

Geen zin om alle wijntjes zelf op te drinken? Organiseer een wijnproeverij met al je vriendinnen en maak er lekkere hapjes bij! Zo kan iedereen meegenieten met jouw adventskalender. Sharing is caring, toch ladies?

Lees ook:
Dit zijn de 6 leukste adventskalenders van 2022 die je sowieso wil scoren!

Wijn adventskalender Aldi

Je zal moeten opschieten, want de wijn adventskalender staat deze week in de Aldi folder t/m 20 november voor €49,99! Houd je niet zo van wijn en drink je liever een goudgele rakker? Aldi heeft ook aan de bierliefhebbers gedacht, die adventskalender gaat mee naar huis voor een tientje minder

Beeld: pinterest