Films & Series

Kijkers van ‘Wie Is De Mol?’ zijn in de war door plottwist

wie-is-de-mol-plottwist

Gisteren konden fans ein-de-lijk de eerste aflevering van Wie Is De Mol? kijken. En dat was voor de kijkers behoorlijk door de enorme plottwist aan het einde van de eerste Wie Is De Mol?-aflevering.

Spoiler-alert!

Wie Is De Mol?

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen begon al goed. Terwijl de tien deelnemers om de beurt een zaal binnenliepen kregen ze in het bijzijn van elkaar hun rol van dit seizoen te horen. Dit seizoen doen olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo, presentator Jurre Geluk, techjournalist Daniël Verlaan, actrice Sarah Jenneh, actrice Annick Boer, acteur Nabil Aoulad Ayad, modedeskundige Anke de Jong, presentator Sander de Kramer, acteur Soy Kroon en presentatrice Froukje de Both mee. Maar de grote vraag is natuurlijk Wie Is De Mol?

Executie

Het is niet de bloedstollende start waar kijkers niet over uitgesproken raken, maar de executie. Aan het einde van de aflevering moeten de deelnemers zoals altijd afscheid nemen van een van de kandidaten. Helaas voor Sarah kreeg zij na het horen van haar naam een rood scherm te zien. In tegenstelling tot andere jaren zien we Sarah niet weglopen, maar zien we hoe ze incheckt bij een hotel. Er lijkt een addertje onder het gras te zitten.

Plottwist

De makers van het programma lijken namelijk andere plannen te hebben met Sarah. De receptioniste geeft aan een bericht te hebben voor Sarah. Ze krijgt een telefoontje. Is deze van de Mol? “Morgen kun je terug in het spel komen door geld uit de pot te spelen. Om 9 uur staat er een busje voor je klaar. Ik wacht op je bij de staalfabriek in Saldanha.”

“Wat maak ik mee? Ok…Doei? Wat is dit jongens?”, roept Sarah verbaast. Kijkers weten ook niet wat er is gebeurd. Sarah had de test het minst goed gemaakt en moest het programma dus verlaten. “Ik ben principieel tegen terugkeer van kandidaten na executie. Eruit is eruit. Maar voor Sarah zet ik mijn principes graag aan de kant”, schrijven fans van de actrice op Twitter.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Fan van Emily in Paris? Dan wil je deze series ook kijken!

Twitter

Het vertrek van Sarah en de mogelijke terugkomst lijken veel vragen op te roepen bij de kijkers. “De Mol gaat nooit naar huis… Sarah gaat niet naar huis en blijft nog in het land. Als ze volgende week terugkomt, is er een reële kans dat ze de Mol is?”, vraagt een kijker zich af op Twitter. Andere denken echter dat dit onwaarschijnlijk is. “Een spel heeft niet voor niks regels. Een Mol krijgt geen rood scherm.”

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: Avro tros

Must reads 👀